Menu

Jute op rol fijnmazig - 366 grams - 460 grams

Jute op rol fijnmazig
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute op rol fijnmazig - 366 grams - 460 grams

Jute op rol, ook bekend als jute, is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat afkomstig is van de juteplant. Deze vezel staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid en biologische afbreekbaarheid. Met jute op rol kies je voor een milieuvriendelijke keuzel. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en geeft een natuurlijke charme aan diverse toepassingen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute op rol fijnmazig - 366 grams - 460 grams, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute op rol fijnmazig - 366 grams - 460 grams

Materiaaljute
Uitvoeringfijnmazig
Typejute op rol
Afwerkinggeweven
Prijs perrol
VoordelenTuin, Knutselprojecten, Duurzaam, Decoratief

Omschrijving Jute op rol fijnmazig - 366 grams - 460 grams

Jute op rol is uiterst veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Of je het nu gebruikt voor decoratieve doeleinden, structurele projecten, of als bescherming in de tuin, jute op rol biedt talloze mogelijkheden. Het is ideaal voor het verpakken van cadeaus, het creëren van decoratieve elementen op evenementen, of het beschermen van planten tegen weersinvloeden. De mogelijkheden zijn eindeloos, en jute op rol vereenvoudigd een natuurlijke aanraking teen aan elke creatie.

Sterk en Duurzaam

Jute staat bekend om zijn sterke en duurzame eigenschappen. Het materiaal is bestand tegen slijtage en productie zijn vorm, zelfs bij regelmatig gebruik. Of het nu gaat om het maken van tassen, het bekleden van oppervlakken, of het gebruiken als ondergrond voor structurele projecten, jute op rol biedt de stevigheid die nodig is voor verschillende toepassingen. Het natuurlijke weefsel geeft niet alleen een robuuste uitstraling, maar ook duurzaam gebruik.

Gemakkelijk in Gebruik

Jute op rol is gemakkelijk te hanteren en aan te passen aan verschillende behoeften. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor je de juiste hoeveelheid kunt kiezen voor jouw project. Of je nu een klein ambachtelijk project hebt of industriële decoratie nodig hebt, jute op rol biedt de flexibiliteit die je zoekt.

Middelfijn mazig jute nodig?

Grofmazig jute nodig?

Als hoofdkussen ( gevuld met hooi) voor uitvaart kist...

Beoordeling:

"past precies voor mijn doeleind"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

Ontvang 5% korting op je eerste order

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.