Menu

Jute op rol gebruiken voor een vintage bruiloft

Posted by           0 Comments
Wilt u een bruiloft in vintage stijl met jute elementen? Dan is jute op rol de oplossing. De aankleding van een bruiloft kan de sfeer sterk beïnvloeden. Wanneer tafels, stoelen en andere objecten zijn aangekleed met jute op rol kan dit een extra mooie uitstraling geven. In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden hoe u jute op rol kunt verwerken in een bruiloft.

Jute op rol: Interieurtips voor in uw woning

Posted by           0 Comments
Jute is populair! Niet alleen als materiaalsoort om mee te werken of om dingen in op te slaan, maar ook als decoratiemateriaal in uw woninginrichting. U kunt jute op rol op allerlei verschillende manieren in accessoires verwerken. In dit blogartikel laten wij zien hoe u op een creatieve manier jute op rol kunt verwerken in uw woninginrichting.
Jute kennen we voornamelijk van de Sinterklaas. Maar wist u dat jute ook bescherming aan planten kan bieden tegen vorst? Als het kouder wordt, moeten kwetsbare planten tegen de vorst worden beschermd. Met deze tips kunt u vorstgevoelige planten de winter doorhelpen.
Jute zakken zijn bij de meeste mensen bekend van Sinterklaas. De jute zakken worden met strooigoed gevuld. Ook zien we jute zakken veel terugkomen als zakken waarin koffiebonen worden verpakt. Het straalt iets nostalgisch uit, waardoor u het tegenwoordig vaak ziet terugkomen in winkels en koffiebars. Jute zakken zijn ook voor diverse andere doeleinden te gebruiken. In dit blogartikel zullen wij u een aantal voorbeelden geven.

De geschiedenis van jute, wat is jute en hoe is het ontstaan?

Posted by           0 Comments
Hoe is jute ontstaan? Lees alles over de geschiedenis en de ontwikkeling van het materiaal jute. Jute bestellen kan snel en voordelig bij Jutezakkenshop.com. Jute zakken, bedrukt en onbedrukt in vele maten en kleuren. Jute is voor vele toepassingen en knutselwerken te gebruiken!
Resultaten 1 - 5 van de 9

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product