Menu

Jute bedrukken met textielverf

Geplaatst door           0 Opmerkingen
Textielverf is een geweldige manier om een persoonlijk tintje te geven aan jute, kleding en huisinrichting. Of je nu op zoek bent naar een creatief DIY-project of wilt experimenteren met het decoreren van jute, textielverf biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

Jute op rol gebruiken voor een vintage bruiloft

Geplaatst door           0 Opmerkingen
Wilt u een bruiloft in vintage stijl met jute elementen? Dan is jute op rol de oplossing. De aankleding van een bruiloft kan de sfeer sterk beïnvloeden. Wanneer tafels, stoelen en andere objecten zijn aangekleed met jute op rol kan dit een extra mooie uitstraling geven. In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden hoe u jute op rol kunt verwerken in een bruiloft.

Jute op rol: Interieurtips voor in uw woning

Geplaatst door           0 Opmerkingen
Jute is populair! Niet alleen als materiaalsoort om mee te werken of om dingen in op te slaan, maar ook als decoratiemateriaal in uw woninginrichting. U kunt jute op rol op allerlei verschillende manieren in accessoires verwerken. In dit blogartikel laten wij zien hoe u op een creatieve manier jute op rol kunt verwerken in uw woninginrichting.
Jute kennen we voornamelijk van de Sinterklaas. Maar wist u dat jute ook bescherming aan planten kan bieden tegen vorst? Als het kouder wordt, moeten kwetsbare planten tegen de vorst worden beschermd. Met deze tips kunt u vorstgevoelige planten de winter doorhelpen.

Waar kan ik jute zakken voor gebruiken? De leukste tips voor jute

Geplaatst door           0 Opmerkingen
Jute zakken zijn bij de meeste mensen bekend van Sinterklaas. De jute zakken worden met strooigoed gevuld. Ook zien we jute zakken veel terugkomen als zakken waarin koffiebonen worden verpakt. Het straalt iets nostalgisch uit, waardoor u het tegenwoordig vaak ziet terugkomen in winkels en koffiebars. Jute zakken zijn ook voor diverse andere doeleinden te gebruiken. In dit blogartikel zullen wij u een aantal voorbeelden geven.
Resultaten 1 - 5 van de 10

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

bescherming olijfbomen

Beoordeling:

"werkt perfect en staat ook mooi"

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.