Menu

4 tips voor het natuurlijk aankleden van jouw kersttafel

Posted by           0 Comments
Kerst staat voor de deur. Dat betekent heerlijk dineren en een hoop gezelligheid. We zullen er dit jaar wel anders invulling aan moeten geven. Maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt bijvoorbeeld kleinschalig dineren met het eigen gezin. In dit artikel geven we vier tips voor een prachtig gedekte tafel. Daarnaast bespreken we kort de kersttrend voor 2020. Zo wordt Kerst toch een groot succes.
Elk jaar is het een terugkerend ritueel: het opzetten van de kerstboom. De één wordt nog mooier versierd dan de ander. Vooral in het tuincentrum zijn de kerstbomen altijd heel mooi versierd. Toch blijkt het voor veel mensen nog best een uitdaging te zijn om hun kerstboom mooi aan te kleden. Hoe pak je dit nou eigenlijk aan? En wat is de kersttrend van dit jaar?

Vier tips voor een geslaagde pakjesavond

Posted by           0 Comments
Pakjesavond komt er weer aan. Dat betekent cadeautjes uitpakken, gedichten voorlezen, snoepgoed en veel gezelligheid. Helaas vieren we Sinterklaasavond net even anders dan normaal. Het zal kleinschaliger zijn maar ondanks dat kun je er toch een gezellige en geslaagde avond van maken met jouw eigen gezin.

Jute tafelloper als decoratiemateriaal

Posted by           0 Comments
Een jute tafelloper zie je steeds meer terugkomen in het huishouden. Ook op bruiloften wordt het gebruikt als vintage decoratiemateriaal. De jute tafelloper geeft meer stijl en beschermt ondertussen je tafelkleed tegen vuil. In dit blogartikel lees je alles over het aankleden van je tafel en met welke jute producten je nog meer kunt decoreren.

Schoen kado zakken, bedrukt voor 5-12

Beoordeling:

"Enigste min puntje is dat de jute soms wat scheef is. Maar voor andere doeleinde is dat natuurlijk helemaal geen probleem.."

Bekijk product

Het maken van een vloerkleed onder ons bed

Beoordeling:

"Zeer tevreden over het product. (Vendrig leverde heel snel en correct!!)"

Bekijk product

Herstellen van antieke stoelen met vering

Beoordeling:

"Eerste klas zeer sterk"

Bekijk product

Om de glazen potten voor mijn orchideeën

Beoordeling:

"Perfect. Mijn orchideeën doen het perfect met de jute rand onderaan. Daardoor blijft het mos onderin langer goed en de orchideeën vochtig maar niet te.."

Bekijk product