Menu

Jute producten

Jute producten

Jute is zeer geschikt voor diverse doeleinden dankzij de krachtige, water- en luchtdoorlatende eigenschappen. Jute producten zijn in veel verschillende formaten, oplages, kleuren, diktes en vormen verkrijgbaar. Als kant-en-klaar producten (waaronder: zakken, linten, tassen of feest- en woonaccessoires) of als jute stof zelf (waaronder: band, stof, op rol of touw). Geschikt voor particulier gebruik in de tuin, in huis, als knutselmateriaal of juist voor bedrijfsmatige projecten als isolatie, grondbedekking, hekwerk afscherming. Voor elke klus of project is jute jouw natuurlijke partner.

De ongekende veelzijdigheid van jute

Jute is veelzijdig, gemakkelijk te bewerken en ideaal voor knutsel, klus- en tuinprojecten. Waar jute vroeger vooral bekend om stond: opslag en vervoer van aardappelen, cacao, koffie en specerijen in de industrie, staat jute tegenwoordig bekend om zijn groene, duurzame karakter en veelzijdigheid binnen zowel de zakelijke als particuliere markt. Gebruiksvriendelijk voor iedereen, niet alleen vanwege de vele mogelijkheden, maar ook vanwege de karakteristieke en robuuste vintage look.

Van ambachtelijke en industriële toepassingen tot huis-tuin-en-keukengebruik

Jute wordt veel gebruikt in de bouw-, tuin-, landbouw- en evenementensector. Jute wordt hier vaak als verpakkingsmateriaal, isolatiemateriaal, boombescherming, bodembedekking tegen wortels of tegen bodemerosie gebruikt. Bij evenementen, feesten en partijen als decoratiemateriaal, schaduwdoek voor een groot terras, of als hekwerk afscherming. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar ook voor thuis: van tafellopers tot servetringen, van verpakkingsmateriaal tot gordijnen en van schaduwdoek tot knutselmateriaal. Of wat dacht je van een gezellig tuinfeest met mooie versieringen en decoraties. Hou je van knutselen en DIY-projecten? Ga dan voor eigen gemaakte jute decoraties, van bijvoorbeeld een rustieke krans op de voordeur tot kerst, paas of Sinterklaas versieringen

Het eco-vriendelijke alternatief

Jute staat symbool voor groen, duurzaam (eco-vriendelijk en milieubewust) en de veelzijdigheid. In de zoektocht naar milieuvriendelijke materialen staat jute aan de top als het perfecte alternatief voor nylon en katoen. Met een minimale impact op het milieu door het lage gebruik van pesticiden en kunstmest, markeert jute zich als een CO2-neutrale en volledig biologisch afbreekbare keuze. Slechts vier maanden na het zaaien is jute klaar voor de oogst, waardoor het een efficiënt en duurzaam productiemateriaal is. Voor toepassingen waarbij biologische afbreekbaarheid essentieel is, biedt jute een perfect alternatief voor synthetische vezels, waaronder: winterbescherming voor planten en jonge bomen, als anti worteldoek of tegen bodemerosie.

Ontdek ons jute assortiment

Bij Natuurlijk Jute bieden we een breed scala aan jute producten. Ons assortiment bevat onder andere band, touw, rollen, zakken en lappen van jute, al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen (afmetingen en lengtes. Kies voor bedrukte of onbedrukte producten, voorbedrukte of gepersonaliseerde bedrukkingen. Je koopt jute als losse stof of als kant-en-klaar product, bijvoorbeeld: Sinterklaas zakken, tassen of vlaggetjes. Daarnaast bieden we verschillende gereedschappen en benodigdheden aan om de jute producten te bewerken. Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van jute en draag ook meteen je steentje bij aan een duurzamere wereld.


Het maken van kaarten

Beoordeling:

"De labels en het touw/garen zijn prachtig"

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Weven van mandjes.

Beoordeling:

"Mooi touw en ecologisch verantwoord."

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten