Menu

Jute op rol

Jute op rol

Jute op rol is uitstekend geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is sterk, water- en luchtdoorlatend en heeft een stoer en rustiek uiterlijk. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Zo vind je altijd de jute op rol die het beste past bij jouw project! Hieronder vind je meer informatie over de toepassingen van jute op rol, de voordelen en de unieke eigenschappen van de verschillende producten.

FILTERS
Er zijn 10 producten.

Jute op rol als populair knutselmateriaal

Jute heeft veel verschillende praktische toepassingen. Met name vroeger werden jute zakken gebruikt voor het opslaan en vervoeren van uien, aardappelen en haardhout. Tegenwoordig kennen veel mensen het als knutselmateriaal. Van versieringen voor bruiloften en themafeesten, tot surprises met Sinterklaas en knutselprojecten met Halloween. Ook voor het bekleden van stoelen en kussens is jute erg geschikt. Omdat het materiaal makkelijk te bewerken is en je geen ingewikkelde gereedschappen nodig hebt voor het op maat knippen ervan, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Allerlei soorten jute op rol

Jute op rol is een prachtig natuurproduct dat gemaakt wordt van geweven jute vezels. Maar niet alle jute is hetzelfde. Zo zijn er verschillende diktes, die worden uitgedrukt in gramsgewicht. Dat geeft aan wat het gewicht is per m2. Des te hoger dit getal, des te dikker en steviger de jute. Dat heeft vaak wel tot gevolg dat de jute wat stugger wordt. Voor decoratieve doeleinden kun je dan ook beter wat l stof nemen. Ben je op zoek naar een jutesoort voor praktische toepassingen zoals worteldoek of om bodemerosie tegen te gaan? Dan kun je beter een wat hoger gramsgewicht jute gebruiken.

Jute op rol in verschillende motieven en kleuren

Ga je knutselen met jute? Breng dan leuke kleuraccenten aan met de fel gekleurde jute op rol. Jute op rol is per strekkende meter verkrijgbaar dus je kunt naar hartenlust verschillende kleuren met elkaar combineren. Er zijn ook jute varianten verkrijgbaar met een leuk motiefje. Bestel bijvoorbeeld jute op rol met een stoere camouflageprint of een klassiek oud Hollands koedek!

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product