Menu

Jute DIY-pakketten

Jute DIY-pakketten

Wat is er leuker dan zelf aan de slag te gaan met jute en iets moois te maken. Dat kan nu met onze creatieve DIY-pakketten. In deze pakketten zitten alle benodigdheden om een leuke creatie te maken. Daarnaast kan, door ons stappenplan te volgen, stapsgewijs het DIY-project gemaakt worden. Bestel je DIY-pakket vandaag nog!

FILTERS
Er zijn 11 producten.

Creatief met Jute

Er is zoveel leuks te maken met Jute. Dat hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen. Maar mocht je wat inspiratie nodig hebben voor je nieuwe DIY-project, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kan jute voor veel verschillende toepassingen gebruiken. Wij hebben al wat ideeën uitgewerkt en daar handige DIY-pakketten van gemaakt. Alles wat je nodig hebt om deze leuke Jute creaties te maken in 1 pakket. 

Handige stappenplannen om je creatie te maken

Bij al onze pakketten is een handige stappenplan te krijgen die je exact vertellen hoe je bijvoorbeeld dat leuke jute kerstboompje kan maken. En het leuke is dat we steeds meer pakketten gaan samenstellen. Dus bekijk regelmatig deze DIY-pakket pagina voor leuke DIY-projecten.

Duurzaamheid staat bovenaan

Al onze jute producten zijn 100% natuurlijk jute. Het jute  is biologisch afbreekbaar en duurzaam geproduceerd. Heb je na het maken van het jute DIY-pakket de smaak te pakken, dan kan je bij ons ook nog andere leuke Jute producten verkrijgen. Bekijk hier de producten of bekijk hier onze projecten voor inspiratie.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Ontvang 5% korting op je eerste order

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.