Menu

DIY-pakket jute Sinterklaas Krans

DIY-pakket jute Sinterklaas Krans

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Op zoek naar een unieke en gezellige manier om te versieren voor Sinterklaas? Zoek niet verder dan deze natuurlijke jute krans DIY-pakket! Met dit jute DIY-pakket kun je een mooie en persoonlijke krans maken om in je huis te hangen. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om de leukste Sinterklaas krans van het jaar te maken.

vanaf€ 28,95

Kies je variatie

Kies jouw product

  • DIY-pakket jute Sinterklaas krans
  • pakket

Mijn keuze

Artikelnummer

Uitvoering

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties DIY-pakket jute Sinterklaas Krans

UitvoeringDIY-pakket jute Sinterklaas krans
Inhoudknutselmaterialen
Prijs perpakket

Knutselprojecten voor DIY-pakket jute Sinterklaas Krans

Omschrijving DIY-pakket jute Sinterklaas Krans

Wat is er leuker dan je eigen jute kussens maken? Met jute kan je zoveel leuke dingen maken. Jute past natuurlijk ook super goed bij de feestdagen. Geef dit jaar je bank ook wat aandacht met dit leuke DIY-project. Zelfgemaakte jute sinterklaas kussens, die je bank extra sfeer geeft. Je afgewerkte kussen zal uniek zijn, vol persoonlijkheid, en een perfecte aanvulling op elk Sinterklaasfeest. Dus waar wacht je nog op?

Met dit DIY-pakket maak jij een gezellige Sinterklaaskrans. Hoe leuk is dat? Je kan hem naar eigen inleving sfeervol maken. in het pakket zit al extra attributen voor je jute krans, zoals bijvoorbeeld het cijfer 5, een hobbelpaard en klopjes.

Jouw jute project, jouw creativiteit

Het mooiste van dit DIY-project is dat je zo creatief kunt zijn als je wilt. Gebruik verschillende kleuren of laat hem blanco, de keuze is aan jou. Wij zijn ook creatief geweest en we hebben wat voorbeelden gemaakt. Zo hebben wij bijvoorbeeld de klompen beschilderd om meer sfeer te creëren! Deze krans zou geweldig staan boven je open haard of aan je voordeur - het is de perfecte manier om wat feestvreugde in je huis te brengen.

Veelzijdigheid van Jute

Het mooie van jute is dat je er ongelofelijk veel mee kunt doen. Van deze Sinterklaaskrans kan je natuurlijk ook een kerstkrans van maken. Je kan met jute ook andere leuke DIY-projecten doen. Bekijk onze categorie pagina voor andere leuke pakketten.

Download stappenplan Sinterklaas krans

Een heel fijn product

Beoordeling:

"Het a4 formaat is handig in het gebruik"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product