Menu

Jute op rol buisvorm

991930 Jute op rol in buisvorm
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute op rol buisvorm

Deze jute op rol heeft een buisvorm, zodat je het als een sleeve kunt gebruiken voor over objecten met een maximale diameter van 21 cm. Deze soort jute wordt vaak gebruikt om buizen en slangen te beschermen tijdens transport. Dankzij de buisvorm trek je de jute bescherming makkelijk over de buizen heen en kun je snel doorwerken.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute op rol buisvorm, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute op rol buisvorm

Materiaaljute
Typejute op rol buisvorm

Omschrijving Jute op rol buisvorm

Belangrijke eigenschappen van jute op rol in buisvorm
Anders dan bij de meeste jute op rol, is deze jute gesloten waardoor er als het waren een ronde slang ontstaat. Deze kun je makkelijk over lange materialen heen schuiven. Denk aan pvc-buizen, pijpen, slangen of tentstokken. Met een schaar knip je het materiaal eenvoudig op maat. Door één of beide kanten dicht te binden met een drilbinder of zakband creëer je een zak waar je de spullen makkelijk in mee kunt nemen. Ook bij het maken van waterkeringen wordt deze jute buisvorm vaak gebruikt.

De grootste voordelen van de jute buisvorm

Jute buisvorm is eenvoudig op maat te knippen en makkelijk te gebruiken. Het biedt uitstekende bescherming tegen krassen en stoten en is trek- en scheurvast. Tegelijkertijd laat het wel lucht en water door. Hierdoor kan je het ook gebruiken voor materialen die niet mogen verstikken, zoals voedingsmiddelen en hout. In de breedte is het materiaal nog rekbaar, zodat je het strak om objecten heen kunt trekken. Met een drilbinder, zakband of tie-wrap bind je de buisvorm eenvoudig dicht, zodat je in een handomdraai een stevige, langwerpige zak creëert.

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

Om zelf te bedrukken

Beoordeling:

"Goede kwaliteit en snelle leveringf"

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.