Menu

Jute op rol buisvorm

Jute op rol buisvorm

Deze jute op rol heeft een buisvorm, zodat je het als een sleeve kunt gebruiken voor over objecten met een maximale diameter van 21 cm. Deze soort jute wordt vaak gebruikt om buizen en slangen te beschermen tijdens transport. Dankzij de buisvorm trek je de jute bescherming makkelijk over de buizen heen en kun je snel doorwerken. Omdat je deze jute buisvorm op rol koopt en jute makkelijk te bewerken is, kun je deze makkelijk op maat knippen.

Kies jouw product

  • jute
  • 20 cm
  • 80 m
  • 245 gr/m²
  • producten met een maximale diameter van 22 cm
  • doekbreedte 45 cm
  • rol

Mijn keuze

Materiaal

Breedte

Lengte

Gramsgewicht

Geschikt voor

Uitvoering

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute op rol buisvorm

Materiaal jute
Type jute op rol buisvorm

Omschrijving Jute op rol buisvorm

Belangrijke eigenschappen van jute op rol in buisvorm
Anders dan bij de meeste jute op rol, is deze jute gesloten waardoor er als het waren een ronde slang ontstaat. Deze kun je makkelijk over lange materialen heen schuiven. Denk aan pvc-buizen, pijpen, slangen of tentstokken. Met een schaar knip je het materiaal eenvoudig op maat. Door één of beide kanten dicht te binden met een drilbinder of zakband creëer je een zak waar je de spullen makkelijk in mee kunt nemen. Ook bij het maken van waterkeringen wordt deze jute buisvorm vaak gebruikt.

De grootste voordelen van de jute buisvorm

Jute buisvorm is eenvoudig op maat te knippen en makkelijk te gebruiken. Het biedt uitstekende bescherming tegen krassen en stoten en is trek- en scheurvast. Tegelijkertijd laat het wel lucht en water door. Hierdoor kan je het ook gebruiken voor materialen die niet mogen verstikken, zoals voedingsmiddelen en hout. In de breedte is het materiaal nog rekbaar, zodat je het strak om objecten heen kunt trekken. Met een drilbinder, zakband of tie-wrap bind je de buisvorm eenvoudig dicht, zodat je in een handomdraai een stevige, langwerpige zak creëert.

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product