Menu

Jute op rol gebruiken voor een vintage bruiloft

Wil je een bruiloft in vintage stijl met jute elementen? Het is helemaal hot om een bruiloft in vintage stijl te houden. Maar wat betekent vintage eigenlijk? Het betekent letterlijk hergebruikt en nostalgisch. Aangezien we in een steeds bewustere maatschappij leven past het thema vintage in deze tijd. Er worden vaak gerecyclede artikelen gebruikt. Met een vintage thema ga je weer even helemaal terug in de tijd!

Jute op rol wordt veel gebruikt bij vintage bruiloften. De aankleding van je bruiloft kan de sfeer sterk beïnvloeden. Wanneer tafels, stoelen en andere objecten zijn aangekleed met jute op rol kan dit een extra mooie uitstraling geven. In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden hoe je jute op rol kunt verwerken in je bruiloft.

Jute op rol als tafelloper

Jute op rol als tafelloper kan een heel ander aanzicht geven dan een normaal tafelkleed. De tafels kun je vervolgens verder aankleden met meer elementen van jute op rol. Denk hierbij aan servetten gemaakt van jute op rol of jute tafelonderzetters.

In de meeste gevallen worden er bloemstukken op de tafels gezet om de sfeer completer te maken.

Jute op rol als stoelversiering

Een strik van jute op rol kun je om de stoelen van je gasten wikkelen. Meestal worden de stoelen tijdens een bruiloft eerst voorzien van een gekleurde hoes. Denk hierbij aan de kleur wit of zwart. De stoelen kun je vervolgens afwerken met een strik van jute op rol om de stoelen de finishing touch te geven. De strik van jute op rol kun je ook nog decoreren door er een print op aan te brengen of te versieren met bloemen, knopen, kralen.

Jute op rol als hart

Een hart staat symbool voor de liefde en eeuwigheid met elkaar. Er is daarom niets leuker dan elementen met een hart terug te laten komen tijdens jouw vintage bruiloft. Normaliter is een hart rood, maar wat dacht je ervan om een hart te maken van jute op rol. Je kunt het hart van jute op rol aankleden met andere decoraties door bijvoorbeeld een roos van jute op rol te maken.

Slingers van jute op rol

Natuurlijk moeten er tijdens zo'n vintage bruiloft ook slingers aanwezig zijn om dit speciale moment feestelijk te vieren. Met slingers van jute maak je een verschil in vergelijking met slingers die normaal worden opgehangen. De slingers van jute op rol kunnen worden voorzien van verschillende patronen.

Waar kan ik jute op rol kopen voor mijn vintage bruiloft?

Wil je jute op rol kopen? Bij Natuurlijkjute.nl ben je aan het juiste adres. Wij verkopen jute op rol in diverse afmetingen. Als je een bestelling voor 16:00 uur plaatst in onze webshop, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Mocht je vragen hebben over jute op rol of wil je weten of wij nog meer ideeën hebben hoe je je vintage bruiloft kunt inrichten met jute op rol? Dan helpen wij je graag verder.

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Als hoofdkussen ( gevuld met hooi) voor uitvaart kist...

Beoordeling:

"past precies voor mijn doeleind"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Ontvang 5% korting op je eerste order

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.