Menu

Jute op rol: Interieurtips voor in uw woning

Jute is populair! Niet alleen als materiaalsoort om mee te werken of om dingen in op te slaan, maar ook als decoratiemateriaal in jouw woninginrichting. Je kunt jute op rol op allerlei verschillende manieren in accessoires verwerken. In dit blogartikel laten we zien hoe je op een creatieve manier jute op rol kunt verwerken in jouw woninginrichting.

Jute op rol als stoffering

Het meest voor de hand liggend zijn kussens van jute op rol, maar je kunt natuurlijk ook jute op rol als stoffering gebruiken voor de zitting van jouw meubilair. Een compleet bankstel stofferen met jute op rol zal niet snel gaan, maar zo kun je bijvoorbeeld wel een krukje of een gestoffeerde bijzettafel van jute op rol voorzien. Je kunt deze eenvoudig vastzetten door middel van spijkers of een nietpistool.

Jute op rol als placemat

Placemats zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en kleuren. Een placemat van jute op rol kun je snel en gemakkelijk zelf maken. Het is ook nog eens onderscheidend ten opzichte van de normale placemats. Eventueel kun je er nog een tekst opzetten.

Jute op rol in een lijst

De meeste post die door de brievenbus komt verdwijnt waarschijnlijk op een grote stapel, waardoor de kans aanwezig is dat je het overzicht kwijtraakt. Juteoprol.com heeft hiervoor de oplossing. Je kunt met jute op rol meerdere stroken aanspannen in een grote lijst. Hierdoor ontstaan er diverse gleuven in de lijst waar je jouw brieven in kwijt kunt.

Jute op rol in een lijst

Jute op rol wikkelen om flessen of vazen

Een blanco vaas of fles als accessoire is leuk in jouw interieur, maar het kan nog leuker worden door het te decoreren met jute op rol. Jute op rol kun je om de fles heen wikkelen. Dit kun je doen door er een strik omheen te doen of door het gewoon om de fles of vaas heen te plakken.

Jute op rol om opbergruimte te maken

We hadden eerder in dit blogartikel aangegeven dat jute op rol voornamelijk wordt gebruikt als transport- of opslagmiddel voor goederen. Echter kun je van jute op rol ook opbergruimte maken voor in jouw woning. Hierdoor wordt jouw ruimte niet onnodig gevuld met spullen die je normaal zou laten rondslingeren.

Waar kan ik jute op rol kopen voor mijn interieurinrichting?

Wil je jute op rol kopen? Bij Natuurlijkjute.nl ben je aan het juiste adres. Wij verkopen jute op rol in diverse afmetingen. Wanneer je voor 16:00 uur een bestelling plaatst in onze webwinkel, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen over jute op rol of wil je weten of wij nog meer ideeën hebben hoe je jouw woning kunt inrichten met jute op rol? Dan helpen wij je graag verder.

Heb onze olijfboom voorzien van een geschikte wintersjaal...

Beoordeling:

"Mooie stukje jutte. Lekker soepel om om onze olijfboom te wikkelen."

Bekijk product

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.