Menu

Gereedschappen

Gereedschappen

Duik in de wereld van knutselen met onze krachtige basisgereedschappen. Of je nu een doorgewinterde ambachtsman bent of net begint, ons assortiment omvat in alles wat je nodig hebt. Van snijmatten tot precisiescharen, onze gereedschappen zijn ontworpen voor duurzaamheid en nauwkeurig. Maak van elke knutselsessie een moeiteloze ervaring met gereedschappen.

FILTERS
Er zijn 4 producten.

Innovatieve gereedschappen voor unieke creaties

Breng je knutselprojecten naar een hoger niveau met onze innovatieve gereedschappen. Ons assortiment bestaat uit creativiteit om te stimuleren en je in staat te stellen unieke, gepersonaliseerde creaties te maken. Laat je verbeelding de vrije loop met gereedschappen die grenzen verleggen.

Comfortabele gereedschappen

Geniet van urenlang knutselplezier met onze gereedschappen. Van comfortabele handgrepen tot gebruiksvriendelijke functies, onze gereedschappen zijn gemaakt met het oog op jouw gemak. Voorkom vermoeidheid en hoofdpijn je volledig op je project, of je nu aan tafel zit of in een creatieve hoek. Ontdek het plezier van knutselen met gereedschappen die zijn ontworpen om jouw comfort te integreren.

Uitgebreid assortiment accessoires voor elke creatieve toepassing

Maak je knutselgereedschappen compleet met ons uitgebreide assortiment accessoires. We hebben alles wat je nodig hebt om je gereedschappen aan te vullen en je creatieve mogelijkheden te vergroten. Met onze accessoires ben je klaar voor elke creatieve wending die je project neemt. 

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

Ontvang 5% korting op je eerste order

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.