Menu

Jute lint

Jute lint

Van het personaliseren van geschenkverpakkingen tot het accentueren van tafeldecoraties bij speciale gelegenheden, jute lint biedt eindeloze creatieve mogelijkheden. Met zijn unieke textuur en natuurlijke uitstraling dient jute lint als een inspirerend element voor creatieve projecten en geeft het een eigenzinnig karakter aan elke decoratie.

FILTERS
Er zijn 3 producten.

Duurzaamheid

Jute lint, met zijn nostalgische uitstraling, is een veelzijdig en duurzaam materiaal. De natuurlijke vezels geven een charmante touch aan verschillende decoratieve toepassingen. Of het nu gaat om het maken van strikken, het decoreren van kransen, of het verfraaien van cadeaus, jute lint voegt een vleugje authenticiteit toe.

Toepassingen

De kracht van jute vezels maakt het lint geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het bundelen van bloemen, het versieren van potplanten, of het toevoegen van een rustiek element aan ambachtelijke projecten, de veelzijdigheid van jute lint komt tot uiting in zijn sterkte en duurzaamheid.

Milieuvriendelijk

Jute lint is niet alleen sterk en veelzijdig, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van natuurlijke jute vezels, draagt het bij aan duurzaam consumeren. Het gebruik van jute lint in decoraties en ambachten straalt niet alleen charme uit, maar ook een bewuste keuze voor ecologisch verantwoorde materialen.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

Om zelf te bedrukken

Beoordeling:

"Goede kwaliteit en snelle leveringf"

Bekijk product

Decoratie om een vaas met verf

Beoordeling:

"Fijn om mee te knutselen, netjes afgewerkt aan de zijkant"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Ontvang 5% korting op je eerste order

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.