Menu

Houten kralen

Houten kralen
Houten kralen gebruik: Houten kralen
Houten kralen
Close image
Houten kralen gebruik: Houten kralen
Houten kralen
Close image
  • Houten kralen

    Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

    Ben je op zoek naar een manier om jouw handgemaakte knutselwerk nog even de finishing touch te geven? Dan zijn onze houten kralen een perfecte keuze! Onze kralen zijn perfect geschikt voor elk knutselwerk en zijn een mooie toevoeging aan elk project. Of je nu een plantenhanger, sleutelhanger, of wanddecoratie maakt, onze houten kralen voegen een natuurlijk element toe aan jouw creaties.

    Natuurlijke uitstraling
    Verfbaar
    DIY sieraden
    Decoratie

    vanaf€ 2,95

    incl. btw

    Eigenschappen

    Artikelnr. 890001
    Uitvoering houten kralen
    Prijs per set á 10 stuks

    Specificaties Houten kralen

    Materiaalhout
    Dikte20 mm
    Typehout
    Geschikt voorknutselen
    Afwerkinggatgrootte 4 mm
    Prijs perset á 10 stuks
    VoordelenNatuurlijke uitstraling, Verfbaar, DIY sieraden, Decoratie

    Knutselprojecten voor Houten kralen

    Omschrijving Houten kralen

    Onze houten kralen hebben een mooie naturel kleur en passen perfect op ons jute touw. Door de naturel kleur kan je de houten kralen ook perfect naar wens verven met onze textielverf. Of je nu macramé met jute maakt of een woonketting van jute touw en houten kralen, onze kralen zijn een perfecte toevoeging aan jouw project.

    Houten kralen voor jouw knutselproject

    Wat nog beter is, is dat onze houten kralen niet alleen mooi zijn, maar ook heel praktisch! Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor je ze eenvoudig in je knutselwerk kunt verwerken. Bovendien zijn ze erg veelzijdig en passen ze perfect bij elk ontwerp. Wil je de kralen in een andere kleur? Dan kan je ze eenvoudig een kleur geven met onze textielverf Met onze houten kralen kan je jouw creaties een unieke en rustieke uitstraling geven.

    Decoratieideeën met houten kralen

    Naast het maken van kettingen zijn er nog talloze andere toepassingen voor onze houten kralen! Onze kralen zijn perfect voor elk knutselwerk waarbij je een natuurlijk element wilt toevoegen. Hier zijn een paar ideeën:

    • Sleutelhangers: Maak je sleutelhangers uniek en persoonlijk door er een houten kraal aan toe te voegen. Gebruik verschillende kleuren en maten om een speels effect te creëren.

    • Plantenhangers: Geef je plantenhangers een rustieke en natuurlijke uitstraling door er houten kralen aan toe te voegen. Dit voegt niet alleen een mooi design element toe, maar kan ook helpen om de plantenhanger in evenwicht te houden.

    • Gordijnhouders: Gebruik houten kralen als gordijnhouders voor een uniek en rustiek effect. Dit is een eenvoudige manier om een natuurlijk element aan je interieur toe te voegen.

    • Wanddecoraties: Maak je eigen wanddecoraties met houten kralen! Combineer verschillende maten en kleuren voor een speels en uniek effect.

    • Armbanden: Maak je eigen armbanden met houten kralen voor een natuurlijke en boho uitstraling. Combineer ze met andere materialen zoals kralen en veertjes voor een speels effect.

    Met onze houten kralen kan je eindeloos variëren en experimenteren. Voeg ze toe aan elk project om zo een natuurlijk element toe te voegen en een unieke uitstraling te creëren.

    We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

    Beoordeling:

    "Voorlopig heel tevreden"

    Bekijk product

    bescherming olijfbomen

    Beoordeling:

    "werkt perfect en staat ook mooi"

    Bekijk product

    Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

    Beoordeling:

    "Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

    Bekijk product

    Om zelf te bedrukken

    Beoordeling:

    "Goede kwaliteit en snelle leveringf"

    Bekijk product

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.