Menu

Onbedrukte jute zakken

Onbedrukte jute zakken

Deze onbedrukte jute zakken zijn praktisch én perfect als decoratiemateriaal. Je kan de jute zak gebruiken om bijvoorbeeld cadeautjes mee te verpakken of in te stoppen. Wat ook leuk is, met de grotere onbedrukte jute zakken kan je ook zaklopen. De onbedrukte jute zak is in verschillende maten te krijgen. Daarnaast kan je de jute zakken ook met of zonder sluitkoord bestellen.

Kies jouw product

 • 8 cm
 • 10 cm
 • 15 cm
 • 20 cm
 • 30 cm
 • 40 cm
 • 12 cm
 • 15 cm
 • 25 cm
 • 30 cm
 • 40 cm
 • 80 cm
 • met sluitkoord
 • met rijgkoord
 • 275 gr/m²
 • stuk

Mijn keuze

Breedte

Lengte

Uitvoering

Gramsgewicht

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Onbedrukte jute zakken

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering Met sluitkoord
Type onbedrukt
Afwerking geweven
Ontwerp onbedrukte jute zak

Knutselprojecten voor Onbedrukte jute zakken

Omschrijving Onbedrukte jute zakken

Wij hebben voor elke gelegenheid een onbedrukte jute zak, dus voor iedere toepassing een geschikte jute zak. Je kan deze onbedrukte jute zakken gebruiken voor heel veel verschillende doelen. Je kan de onbedrukte jute zakken gebruiken om bijvoorbeeld cadeautjes of pakketjes te verplaatsen zonder dat ze uit de zak vallen. Met zoveel verschillende afmetingen is het verstandig als je eerst opmeet wat je in de jute zak wilt doen. We hebben nog meer ideeën wat je met de onbedrukte jute zakken kunt doen. Je kan de onbedrukte jute zakken zelf pimpen met textielverf of borduren.

Jute zakjes als verpakkingsmateriaal

Je kunt de kleine onbedrukte jute zakken perfect gebruiken als verpakkingsmateriaal. Je maakt er originele omhulsels van voor cadeaus of andere creaties. Je kunt dan denken aan accessoires, kettinkjes, snoepgoed of andere kleine items. De unieke natuurlijke uitstraling van het zakje is nét even wat anders en dat zal de ontvanger verrassen. Waar het jute ook ideaal voor is, is als verpakking voor een trouwbedankje. Je bedankje krijgt hierdoor een vintage look en het is praktisch om je presentje in te doen. We hebben ook een jute zakje met rood of wit hartje.

Creatief met jute

Naast verpakkingsmateriaal kan je met jute zakken ook leuke DIY-creaties maken. Je kan er bijvoorbeeld een kussen van maken, personaliseren of voorzien van een leuke opdruk. Je kan de zak ook verknippen en met textiellijm of textielverharder leuke objecten maken.

Onbedrukte jute zak als decoratiemateriaal

De onbedrukte jute zakken kan je ook goed gebruiken als decoratiemateriaal in en om je huis. Dankzij de natuurlijke en vintage uitstraling kun je het kwijt in de woonkamer, kinderkamer of werkkamer als echte sfeermaker. Gebruik de zak bijvoorbeeld als omhulsel van een plantenbak. Of in de kinderkamer als zak om het speelgoed in op te ruimen. Het jute materiaal geeft een warme en gezellige sfeer in de omgeving.

Jute zakken kopen voor zaklopen

Heb je binnenkort een kinderfeestje in de tuin? Dan mag de activiteit zaklopen natuurlijk niet ontbreken. Zaklopen gaat het beste in de originele jute zak voor zaklopen. Dit gaat gegarandeerd plezier opleveren voor jong en oud. Deze zak is 110 cm hoog en daarmee zal het bij de meeste volwassenen tot de middel komen. Als kinderen gaan zaklopen kun je de bovenzijde van de zak prima oprollen.

Foto’s van klanten

Helemaal prima!
Onbedrukte jute zakken gebruik: Onbedrukte jute zakken
Close image

Helemaal prima!

Gebruik: Ik heb het open geknipt en als radiator bekleding gebruikt! 1 zo een kant van de zak is perfect om achter een omlijsting te spannen en ziet er nog leuk uit ook :)

Het voldoed aan mijn wensen.
Onbedrukte jute zakken gebruik: Onbedrukte jute zakken
Close image

Het voldoed aan mijn wensen.

Gebruik: Om water tegen te houden.

Top
Onbedrukte jute zakken gebruik: Onbedrukte jute zakken
Close image

Top

Gebruik: Ik gebruik deze jute zak om mijn olijboompjes mee in te pakken tegen de vorst. deze zakken zijn niet te zwaar en hier goet voor geschikt.

Fitness zakken en goed bedoeld voor de wol
Onbedrukte jute zakken gebruik: Onbedrukte jute zakken
Close image

Fitness zakken en goed bedoeld voor de wol

Gebruik: Voor mijn wolproducten, in de zakken word het goed bewaard

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product