Menu

Jute tuinnet

Jute tuinnet

Let op afwijkende levertijden.

Maak kennis met ons fantastische jute tuinnet (naturel)! Zoek je een snelle manier om een raster te maken van jute touw? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Ons jute tuinnet is ideaal om jouw (groente)planten in te laten klimmen en het is gemaakt van natuurlijk materiaal dat ook nog eens biologisch afbreekbaar is.

vanaf€ 5,95

Kies je variatie

Kies jouw product

  • naturel

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute tuinnet

Materiaaljute
Kleurnaturel
Lengte2,5 meter
Breedte1,8 meter
Prijs perstuk

Omschrijving Jute tuinnet

De natuurlijke kleur van de jute tuinnetten gaan perfect op in de omgeving. Het jute tuinnet kan verticaal worden gebruikt om klimmende groentegewassen zoals erwten, pronkbonen, komkommers, courgettes, tomaten, zoete erwten en clematis te ondersteunen en aan te moedigen door zijwaartse ondersteuning te bieden. Het net wordt meestal uitgerekt of gedrapeerd over een ondersteuningsframe, bamboestokken of tegen een muur.

De voordelen van ons jute tuinnet

Ons jute tuinnet is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. De natuurlijke vezels zijn biologisch afbreekbaar en er dus voor dat er geen schadelijke stoffen in de grond of je planten terechtkomen. Het is een duurzame keuze die de groei en ontwikkeling van jouw planten bevordert, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu.

Gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid van ons jute tuinnet

Met het jute tuinnet van hoogwaardige kwaliteit creëer je een solide ondersteuningssysteem voor jouw tuin. Planten kunnen zich perfect door het tuinnet bewegen en daardoor krijg je een extra dimensie in je tuin. Ga voor het jute tuinnet en geef jouw tuin de ondersteuning die het verdient!

Geef jouw tuin een boost en zie hoe jouw planten zich prachtig gaan ontwikkelen. Stop met zelf knopen en stap over op ons handige jute tuinnet. Maak jouw tuin groener, gezonder en milieuvriendelijker met een jute tuinnet.

PLUS Perfect voor het ondersteunen van klimmende groentegewassen zoals erwten, pronkbonen, komkommers, courgettes, tomaten, zoete erwten en clematis.
Gebruik het net verticaal en biedt zijwaartse ondersteuning aan jouw planten.
PLUS Eenvoudig te bevestigen aan ondersteuningsframes, bamboestokken of muren.
PLUS Natuurlijk materiaal dat biologisch afbreekbaar is, waardoor je een duurzame keuze maakt voor jouw tuin.
MINUS Maar 1 afmeting en kleur.

LEVERBAAR VANAF OKTOBER

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

Beoordeling:

"goed"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product