Menu

Houten kralen mix

Houten kralen mix
Houten kralen mix gebruik: Houten kralen mix
Houten kralen mix
Close image
Houten kralen mix gebruik: Houten kralen mix
Houten kralen mix
Close image
  • Houten kralen mix

    Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

    Ben je op zoek naar mooie gekleurde kralen om je creativiteit te laten spreken? Dan hebben wij iets voor jou! Onze kralenmix is een geweldig knutselmateriaal dat je helpt bij het maken van de mooiste sieraden. Of je nu een ketting, armband of oorbellen wilt maken, onze kralenmix is perfect voor jou!

    Meerdere kleuren
    Beschikbaar per 100 gram
    Decoratie
    Sieraden

    vanaf€ 3,25

    incl. btw

    Eigenschappen

    Artikelnr. 890003
    Uitvoering gekleurde kralen
    Prijs per zak ä 100 gram

    Specificaties Houten kralen mix

    Materiaalhout
    Kleurdiverse kleuren
    Dikte8 mm
    Typehout
    Afwerkinggatgrootte 1,5 mm - 2 mm
    Prijs perzak ä 100 gram
    VoordelenMeerdere kleuren, Beschikbaar per 100 gram, Decoratie, Sieraden

    Knutselprojecten voor Houten kralen mix

    Omschrijving Houten kralen mix

    Met deze kralenmix kan je alle kanten op qua creativiteit. Of je nu armbanden, kettingen, oorbellen of sleutelhangers wilt maken, met deze kralenmix heb je een kleurrijke en diverse selectie aan kralen die perfect bij elkaar passen. Mix en match verschillende kleuren, maten en vormen om unieke ontwerpen te creëren die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak mooie zelfgemaakte sieraden.

    Kralenmix is makkelijk te gebruiken

    Of je net start met knutselen of al ervaring hebt met DIY-projecten, onze kralenmix is erg makkelijk te gebruiken. De kralen hebben allemaal een standaard maat van ongeveer 8 mm en het gatgrootte is ongeveer 1,5 tot 2 mm. Je kan dus de kralen perfect aan touw, draad of zelfs elastiek. Je moet er wel opletten dat ons jute touw dikker is dan het gat van de kralen. Experimenteer met verschillende rijgtechnieken, zoals weven of vlechten, en maak prachtige sieraden met onze kralenmix!

    Maak een ketting met kralenmix

    Met kralen kan je heel veel kanten op. Maar één van de meest voorkomende projecten is het maken van een kralenketting. Met de kralenmix kan je hele mooie kettingen maken om persoonlijkheid in je sieraden-collectie te krijgen. Het mooie van deze kralenmix is dat er veel verschillende kleuren in zitten. Zo kan je met deze kralenmix een prachtige ketting maken die bij jouw stijl past. Kies de kleuren die je leuk vindt en rijg de kralen op een stuk koord of draad. Voeg een sluiting toe en je bent klaar! Je kunt ook bedeltjes, hangers, of andere versieringen toevoegen om je ketting nog meer uniek te maken.

    Geschikt voor diverse knutselprojecten

    Naast het maken van sieraden is onze kralenmix ook perfect voor andere knutselprojecten. Wat dacht je van decoratieve sleutelhangers, hangers voor aan je tas of een andere creatieve manier die je kunt bedenken. Combineer de kralen met andere materialen om je DIY-projecten nog creatiever te maken. Combineer je zelfgemaakte armband of ketting bijvoorbeeld met bedeltjes of gebruik de kralen om een wandhanger te maken, zoals een dromenvanger of macramé-ontwerp.

    Hoge kwaliteit kralen

    Kwaliteit staat bovenaan. Je wilt natuurlijk lang genieten van je kralen creaties. Vooral met DIY-projecten die je draagt, moeten de kralen wel tegen een stootje kunnen en lekker zitten. Je zit met onze kralenmix goed, want de gekleurde houten kralen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn glad en goed afgewerkt, waardoor ze prettig zijn om te dragen en met de verschillende kleuren een mooie uitstraling hebben.

    Vijver rand afwerking

    Beoordeling:

    "Perfect"

    Bekijk product

    Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

    Beoordeling:

    "Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

    Bekijk product

    voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

    Beoordeling:

    "goed"

    Bekijk product

    Als hoofdkussen ( gevuld met hooi) voor uitvaart kist...

    Beoordeling:

    "past precies voor mijn doeleind"

    Bekijk product

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.