Menu

Papieren ster

Papieren ster
Papieren ster gebruik: Papieren ster
Papieren ster
Close image
  • Papieren ster

    Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

    Ben je op zoek naar een prachtige, handgemaakte decoratie om je huis of jute knutselwerk te verfraaien? Dan is deze papieren ster perfect voor jou! Met zijn vijf punten en ophangkoord van jute is deze ster niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens heel veelzijdig in gebruik.

    Verfbaar
    Kerst decoratie
    Kerstboom aankleding
    DIY creativiteit

    vanaf€ 0,95

    incl. btw

    Eigenschappen

    Artikelnr. 890060
    Uitvoering papieren ster

    Specificaties Papieren ster

    MateriaalPapier
    Kleurbruin
    TypePapier
    Toepassingknutselen
    Ontwerpster
    Diameter6 cm
    Prijs perstuk
    VoordelenVerfbaar, Kerst decoratie, Kerstboom aankleding, DIY creativiteit

    Knutselprojecten voor Papieren ster

    Omschrijving Papieren ster

    De ster is volledig handgemaakt en gemaakt van stevig papier-maché, waardoor hij lang meegaat en niet snel beschadigt. Hij is licht van gewicht, makkelijk te verven met textielverf en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met een spijker of haakje. Het beste van alles is dat deze papieren ster niet alleen mooi en veelzijdig is, maar ook nog eens heel betaalbaar. Met zijn mooie ontwerp en hoogwaardige kwaliteit zal hij zeker de aandacht trekken en een geweldige aanvulling zijn op jouw interieur.

    Inspiratie voor papieren ster

    Je kunt deze ster op verschillende manieren gebruiken. Gebruik hem als decoratie voor je jute knutselwerk, als basis voor een jute project of als woningdecoratie. Hang hem op in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in de gang om een vleugje gezelligheid en warmte aan je huis toe te voegen. Geef de ster een kleur naar wens met onze textielverf, om het passend te maken in elke samenstelling. Met de papieren ster en jute kun je talloze creatieve projecten en decoratiestukken maken. Hier zijn een paar ideeën:

    1. Maak een prachtige kerstkrans: Gebruik de papieren ster als basis voor een jute kerstkrans. Wikkel jute rondom de ster en bevestig er kerstdecoraties en verlichting aan. Hang de krans op aan de deur of boven de open haard voor een gezellige kerstsfeer.

    2. Maak een mooie muurdecoratie: Wikkel jute om de papieren ster en bevestig er andere decoraties, zoals bloemen of takken, aan. Hang de ster op aan de muur voor een prachtige en unieke decoratie.

    3. Maak een mobiel voor de kinderkamer: Knip kleine papieren sterren uit en bevestig deze aan jute touwtjes. Hang de touwtjes aan een houten frame en creëer zo een mooie mobiel voor boven het wiegje.

    4. Maak een originele tafeldecoratie: Plaats de papieren ster in het midden van de tafel en wikkel jute touwtjes om de ster heen. Voeg kaarsen, bloemen en andere decoraties toe voor een mooie en originele tafeldecoratie.

    5. Maak een mooie kerstboomversiering: Hang de papieren ster in de kerstboom en wikkel jute touwtjes om de takken heen. Voeg andere kerstdecoraties toe voor een prachtige en unieke kerstboomversiering.

    Met de papieren ster en jute kun je echt alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de mooiste decoraties en projecten!

    Om zelf te bedrukken

    Beoordeling:

    "Goede kwaliteit en snelle leveringf"

    Bekijk product

    Opslag aardappelen

    Beoordeling:

    "Stevige zakken"

    Bekijk product

    Decoratie om een vaas met verf

    Beoordeling:

    "Fijn om mee te knutselen, netjes afgewerkt aan de zijkant"

    Bekijk product

    Privacy afscherming in tuinhek

    Beoordeling:

    "Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

    Bekijk product

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.