Menu

Karabijnsluiting

Karabijnsluiting
Karabijnsluiting gebruik: Karabijnsluiting
Karabijnsluiting
Close image
  • Karabijnsluiting

    Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

    Onze karabijnhaak maakt het bevestigen van alledaagse items een fluitje van een cent. Of je nu een outdoor liefhebber bent, een creatieveling of gewoon wat extra gebruiksgemak zoekt, de karabijnhaak biedt de oplossing. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en handigheid van deze kleine, maar krachtige gadget!

    Sleutelhangers
    DIY-projecten
    Verzilverd
    Knutselen

    vanaf€ 1,25

    incl. btw

    Eigenschappen

    Artikelnr. 890090
    Uitvoering karabijnsluiting
    Kleur verzilverd
    Prijs per stuk

    Specificaties Karabijnsluiting

    MateriaalKarabijnsluiting
    Kleurverzilverd
    Breedte1,4 cm
    Dikte3,7 cm
    Hoogte3,7 cm
    Typedecoratie
    Prijs perstuk
    VoordelenSleutelhangers, DIY-projecten, Verzilverd, Knutselen

    Knutselprojecten voor Karabijnsluiting

    Omschrijving Karabijnsluiting

    De karabijnhaak is geen gewoon accessoire. Het is een veelzijdige metgezel die je leven aanzienlijk makkelijker maakt. Of je nu een avonturier bent die graag de natuur intrekt, een gepassioneerde kampeerder of gewoon iemand die houdt van handige gadgets, de karabijnhaak is er voor iedereen. Dankzij zijn stevige en duurzame constructie biedt hij eindeloze mogelijkheden.

    Laat je creativiteit de vrije loop met de karabijnhaak

    Ben je een creatieve geest die graag zelf dingen maakt? Dan zal de karabijnhaak je zeker inspireren. Gebruik hem om je zelfgemaakte sleutelhangers, armbanden of tassen een unieke twist te geven. Combineer verschillende kleuren en materialen voor een opvallend resultaat. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden die de karabijnhaak biedt.

    Karabijnhaak: jouw ultieme dagelijkse metgezel

    Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit plant of gewoon je dagelijkse sleutels georganiseerd wilt houden, de karabijnhaak is de perfecte metgezel. Dankzij zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je broekzak, handtas of rugzak. Laat de karabijnhaak je leven een beetje gemakkelijker maken en ontdek de oneindige mogelijkheden die hij biedt.

    Altijd klaar voor actie: de karabijnhaak voor outdoor liefhebbers

    Voor de avontuurlijke mensen is de karabijnhaak een onmisbaar hulpmiddel. Bevestig je sleutels veilig aan je rugzak tijdens uitdagende wandeltochten, hang eenvoudig je waterfles aan je riem tijdens het klimmen of geef je tas wat flair met een jute sleutelhanger. Met de karabijnhaak aan je zijde ben je altijd klaar voor elk outdoor avontuur.

    Met onze karabijnhaak wordt het leven een stuk simpeler. Of je nu wilt genieten van een adembenemende wandeling, je creatieve grenzen wilt verleggen of gewoon je dagelijkse routine wilt vereenvoudigen, deze kleine maar krachtige gadget staat altijd voor je klaar. Klik je sleutels stevig vast aan je tas, hang je waterfles moeiteloos aan je riem en geef je zelfgemaakte accessoires een persoonlijke touch. De karabijnhaak is er om je leven gemakkelijker en avontuurlijker te maken. Ontdek de veelzijdigheid van deze handige metgezel en laat je verrassen door zijn vele toepassingen!

    Vijver rand afwerking

    Beoordeling:

    "Perfect"

    Bekijk product

    Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

    Beoordeling:

    "Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

    Bekijk product

    Als filterzak voor appelsap persen uit appels

    Beoordeling:

    "Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

    Bekijk product

    stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

    Beoordeling:

    "zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

    Bekijk product

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.