Menu

Styropor

Styropor

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Of u nu een doorgewinterde kunstenaar, een enthousiaste knutselaar of gewoon op zoek bent naar een veelzijdig materiaal om uw ideeën tot leven te brengen, onze styropor producten zijn de ideale keuze. Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht materiaal, biedt ze praktische mogelijkheden om uw creatieve visie te realiseren.

vanaf€ 0,60

Kies je variatie

Kies jouw product

  • kegel
  • taartvorm
  • ei
  • 6 cm hoogte x 4 cm diameter
  • 7 cm hoogte x 20 cm diameter
  • 40 cm hoogte x 18 cm diameter
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Uitvoering

Artikel

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Styropor

Materiaalpiepschuim
Kleurwit
Typestyropor
Toepassingknutselen
Prijs perstuk

Knutselprojecten voor Styropor

Omschrijving Styropor

Onze styroporproducten bestaan ​​uit eenvoudige vormen tot complex ontwerpen, en ze zijn perfect geschikt voor een scala aan projecten. Van schoolopdrachten en hobbycreaties tot professionele kunstwerken, de veelzijdigheid van styropor kent geen grenzen.

Knutselen met styropor

Het lichte gewicht van onze styropor producten maakt ze gemakkelijk te hanteren en te vormen, terwijl de duurzame constructie zorgt voor een duurzaam resultaat. Of u nu bezig bent met het maken van driedimensionale modellen, decoratieve elementen voor feesten of theaterproducties, of gepersonaliseerde geschenken voor speciale gelegenheden, onze styropor producten bieden de perfecte basis.

Creatieve projecten

Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u onze styroporproducten verft, bekleedt, beplakt, snijdt en bewerkt. Creëer prachtige decoratieve stukken, opvallende displays, realistische diorama's en nog veel meer. Met onze producten is uw creatieve potentieel onbegrensd. Of u nu een ervaren maker bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en boeiende activiteit, onze styropor producten zullen zeker aan uw behoeften voldoen. Bestel vandaag nog en begin met het vormgeven van uw creatieve in tastbare kunstwerken. Ontdek de kracht van styropor en maak iets buitengewoons!

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product