Menu

Meetlint

Meetlint

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Dit meetlint is een hulpmiddel dat elke knutselaar moeten hebben. Het is niet alleen handig om jute en andere materialen op te meten, maar het kan ook gebruikt worden om vreemd gevormde voorwerpen, zoals vazen en schalen, op te meten.

vanaf€ 1,50

Kies je variatie

Kies jouw product

  • wit/zwart
  • 150 cm
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Lengte

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Meetlint

Materiaalkunststof
Kleurwit/zwart
Lengte150 cm
Breedte2 cm
Typemeetlint
Prijs perstuk

Knutselprojecten voor Meetlint

Omschrijving Meetlint

Dit kunststof meetlint is perfect voor het opmeten van je jute stof. Doordat het een flexibele meetlint is, kan je er ook makkelijk een omvang opmeten. Wil je een jute kussen maken, dan kan je de omvang met dit meetlint perfect opmeten.

Nauwkeurigheid

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een flexibel meetlint is dat het veel nauwkeuriger is dan een standaard liniaal. Dat komt omdat je het meetlint om een voorwerp kunt wikkelen om een exacte meting te krijgen, in plaats van te moeten schatten op basis van de merktekens op een liniaal. Dit is vooral belangrijk als je met jute of een andere stof werkt.

Gebruiksgemak

Een ander voordeel van een flexibel meetlint is dat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Je wikkelt het meetlint gewoon om het voorwerp dat je wilt meten en leest dan de meting af. Dit is veel eenvoudiger dan een liniaal op zijn plaats te houden en te proberen de meting in de gaten te houden.

Veelzijdigheid

Flexibele meetlinten zijn ook zeer veelzijdig. Ze kunnen niet alleen stof meten, maar ook andere materialen, zoals hout of metaal. Ze zijn ook zeer geschikt voor het opmeten van vreemd gevormde voorwerpen, zoals vazen of schalen. Dit maakt ze tot een onmisbaar gereedschap voor elke knutselaar of doe-het-zelver.

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product