Menu

Borduurnaalden

Borduurnaalden

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Wil je meerdere stukken jute aan elkaar borduren? Dan kan je met deze borduurnaalden dat perfect doen! Speciaal voor gemaakt voor het gebruik met jute en onmisbaar voor iedere doe-het-zelver. Deze borduurnaalden hebben een groot oog, waardoor je met jute touw kan borduren.

vanaf€ 0,95

Kies je variatie

Kies jouw product

  • zilver
  • 70 mm
  • oog 17 mm
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Lengte

Uitvoering

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Borduurnaalden

Materiaalborduurnaald
Kleurzilver
Lengte70 mm
Typeborduurnaalden
Prijs perstuk

Knutselprojecten voor Borduurnaalden

Omschrijving Borduurnaalden

Op het gebied van borduren zijn er verschillende stoffen waaruit je kunt kiezen. Een van de meest populaire en unieke stoffen om mee te werken is jute. Je kan met deze borduurnaalden heel makkelijk meerdere stukken jute aan elkaar maken of met een andere kleur touw een mooi detail borduren in je jute. Doordat het oog van de borduurnaald groot is, kan je ook jute aan elkaar borduren met een jute touw.

Soorten borduurnaalden

Er zijn twee hoofdsoorten borduurnaalden: scherpe en stompe. Scherpe naalden worden meestal gebruikt voor fijnere stoffen als zijde en satijn, terwijl stompe naalden beter geschikt zijn voor dikkere stoffen als denim en jute. Voor het werken met jute kun je het beste een stompe naald gebruiken. Dit helpt voorkomen dat de stof gaat rafelen en zorgt ervoor dat je steken op hun plaats blijven.

Tips voor het werken met jute

Het gebruik van borduurnaalden met jute is redelijk makkelijk. Toch hebben we enkele tips om je te helpen de beste resultaten te krijgen bij het werken met jute:

Gebruik kleine steekjes. Zo rafelt de stof niet te veel en wordt het moeilijk om mee te werken.
Heb geduld! Jute kan in het begin wat lastig zijn om mee te werken, maar laat je niet ontmoedigen - het is het uiteindelijk waard!

Naast borduurnaalden heb je natuurlijk ook garen nodig. We hebben ook daar veel mogelijkheden voor. Bestel de garen gemakkelijk samen met je borduurnaalden.

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product