Menu

Textiellijm pen

Textiellijm pen

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Wil je een goede kwaliteit textiellijm dat goed hecht op jute? Als je heel gericht jute op andere materialen moet lijmen, is de textiellijm pen de perfecte optie. De lijm is hetzelfde als dat van de pot textiellijm, maar deze pen is erg handig bij fijnere projecten. Daarnaast is het erg handzaam, doordat het lijkt en voelt als een pen.

vanaf€ 1,95

Kies je variatie

Kies jouw product

  • transparant
  • 30 ml
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Inhoud

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Textiellijm pen

Materiaaltextiellijm pen
Kleurtransparant
Typetextiellijm
Temperatuursbestendigheidtot 40 graden wasbaar
Inhoud30 ml
Prijs perstuk
Merkcollall

Knutselprojecten voor Textiellijm pen

Omschrijving Textiellijm pen

Met de textiellijm pen kan je textiel lijmen op bijvoorbeeld jute, kurk, hout, karton of papier. Je kan het ook gebruiken om kralen op kleding te plakken of andere creatieve ideeën. Met de textiellijm pen kan je de “finishing touch” geven aan je doe-het-zelf projecten. Je kan wat extra sfeer geven door leuke details op je creatie te plakken. Daarnaast kan je met de textiellijm pen ook preciezer te werk gaan. Wil je geen lelijke lijmresten zien op je jute project? Dan is de textiellijm pen wat je nodig hebt.

Hoe gebruik je de textiellijm pen

De textiellijm pen heeft een handzaam formaat en je kan er makkelijk voorwerpen aan elkaar plakken. Je brengt een dun lijmlaagje aan op beide zijdes van wat je wilt vastplakken. Laat het even drogen en druk daarna de beide zijden stevig tegen elkaar aan. En Voila! Je hebt van twee voorwerpen één voorwerp gemaakt.

Schoonmaken van lijmresten

Lijmresten kunnen vervelende vlekken achterlaten. Daarom adviseren wij altijd om alles schoon te maken als de lijm nog nat is. Je gereedschap kan je met warm water meestal schoon krijgen. Mocht dat niet lukken, dan kan je nog een synthetisch wasmiddel aan het water toevoegen. Zijn er vlekken die bijna droog zijn, dan moet je ze laten inweken in warm water en daarna met een borstel verwijderen. Let op! Alleen natte vlekken zijn uitwasbaar.

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

Om zelf te bedrukken

Beoordeling:

"Goede kwaliteit en snelle leveringf"

Bekijk product

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product