Menu

Multifunctionele schaar

Multifunctionele schaar

Gebruik deze sterke, multifunctionele schaar van Olfa om zelfs het meest dikke en stugge jute door te knippen. Deze schaar is onmisbaar wanneer je jute op rol koopt. Dankzij de unieke opbouw van de schaar en het extra sterke draaipunt, knip je hiermee moeiteloos door iedere stof. Nog een belangrijk weetje, deze multifunctionele schaar is zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken

Kies jouw product

  • geel
  • SCS-2
  • Olfa
  • stuk

Mijn keuze

Kleur

Type

Merk

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Multifunctionele schaar

Kleur geel
Lengte 17 cm
Type schaar
Prijs per stuk
Merk Olfa - SCS-2

Knutselprojecten voor Multifunctionele schaar

Omschrijving Multifunctionele schaar

Alles aan de multifunctionele Olfa schaar toont dat het zijn motto ‘the best cutting tools in the world’ meer dan waarmaakt. Dat begint bij de ergonomische greep die vermoeidheid voorkomt ook bij langdurig gebruik. Dan is er de microvertanding in het blad. Daardoor bijt de schaar makkelijk door zelfs de taaiste materialen heen. Probeer het zelf en ontdek de voordelen ten opzichte van een standaard hobbyschaar.

Multifunctionele Olfa schaar: moeiteloos knippen

Jute is in verschillende diktes verkrijgbaar. Deze variëren van ongeveer 175 gram/m2 voor dunste jute, tot maar liefst 850 gram/m2 voor het dikste koedek van jute. Ter vergelijking, papier heeft een dikte van ongeveer 80 gram/m2. Zelfs het dunste jute is dus een stuk dikker dan papier. Dankzij de unieke vormgeving van de multifunctionele schaar van Olfa knip je echter net zo makkelijk door dikke jute stof als je met een gewone schaar door een vel papier zou knippen. Je hoeft geen extra kracht te zetten en kunt zo moeiteloos doorwerken.

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product