Menu

Jute koffiezakken

Jute koffiezakken

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Deze bedrukte jute koffiezakken zijn gevuld geweest met koffiebonen. Dit zijn gebruikte jute koffiezakken die gebruikt werden door koffiebranders om koffiebonen in te bewaren. Naast het vervoeren van koffiebonen en andere eetwaren, worden deze zakken gebruikt als decoratiemateriaal. Jute heeft namelijk een originele vintage uitstraling en past goed bij een huiselijke inrichting.

vanaf€ 8,71

Kies je variatie

Kies jouw product

  • "Café do Brasil"
  • "Clean Coffee"
  • 70 cm
  • 100 cm
  • zonder sluitkoord
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Bedrukking

Breedte

Lengte

Uitvoering

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute koffiezakken

Materiaaljute
Kleurbruin
Uitvoeringzonder sluitkoord
Afwerkinggeweven

Omschrijving Jute koffiezakken

In ons assortiment hebben we drie verschillende koffiezakken. De “kleinere” zakken zijn er met twee verschillende opdrukken. Op de eerste zak is de bedrukking "Café do Brasil" te lezen. De tweede zak staat "Clean Coffee Guatemala" gedrukt. Gebruik deze jute zakken thuis om speelgoed in te verzamelen, neer te zetten als decoratie of om mee te knutselen. Wees creatief en maak er bijvoorbeeld kussens, tassen of stoelzittingen van. Wil je deze koffiezak gebruiken als verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld bij Sinterklaas? Sluit de zak dan af met behulp van zakband of gekleurd jute touw.

Grootste en zwaarste jute zak uit ons assortiment

De grotere jute zak is een van de zwaarste en grootste jute producten uit ons assortiment. Er loopt over de gehele lengte een aantal paarse lijnen. Het heeft dezelfde structuur en kwaliteit als de echte ouderwetse koffiebonen zakken. Deze zakken moeten veel kunnen verduren omdat de inhoud erg zwaar en omvangrijk is. Deze jute zak heeft zijn originaliteit en authentieke uitstraling behouden. Als je goed kijkt is dit paars jute touw dat strak geweven is. Het resultaat is een blanco jute zak die gemaakt is met een hoge dichtheid jute en afgewerkt is met een geweldig paarse lijnen patroon. Een echte opvaller in elke huishouden, kinderkamer, schuur of op evenementen.

Jute koffiezakken uit verschillende landen

De koffiezakken in ons assortiment komen uit verschillende landen en werelddelen. Zo hebben wij jute zakken uit Brazilië, Guatemala, India en Indonesië‎. Doordat het originele en gebruikte jute koffiezakken zijn kan het voorkomen dat sommige zakken nog koffiebonen bezitten. Dit geeft een vintage en authentieke uitstraling aan de zakken. Daarnaast kan de bedrukking en kleuren van de koffiezakjes iets afwijken van de foto’s.

Extra stevige jute zakken met originele bedrukking

Deze extra stevige zakken zijn gemaakt van zeer dikke jute stof. Dat komt omdat ze redelijk wat gewicht te verduren hadden. De zak mocht absoluut niet scheuren omdat een kapotte zak zou betekenen dat een grote lading koffiebonen verloren gaat. Dat is de reden dat jute koffiebonen zakken extra dikke jute vezels bevatten. Deze vezels zijn strak tegen elkaar geweven zodat ze gezamenlijk de luchtdoorlatende jute zak vormen. De bedrukking op de koffiezakjes is afkomstig van originele inkt, hoofdzakelijk in de kleur zwart maar ook groen, rood en bruin.

B'twill jute zakken als decoratiemateriaal

Jute zakken worden ook veel gekocht als decoratiemateriaal. Populair is onze zogeheten b'twill jute zak. Dit is een extra stevige jute zak met een kenmerkende verticale paarse jute lijn in het midden. Het heeft de authentieke uitstraling van een jute zak maar is extreem sterk en straalt kwaliteit uit. Het paarse element maakt de decoratie zak chique en origineel. Er zit geen bedrukking op.

Inspiratie voor jute koffiezakken

Jute koffiezakken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van meubels, kussens en lampen. Ook is het een leuke decoratie voor in de koffiebar. Met deze bijzondere en originele zakken kun je ook creatief knutselen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van toepassingen ter inspiratie. Het is een leuk cadeau om te geven en onmisbaar als decoratie voor de creatieve koffieliefhebber.

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Voor verlijmen van papier sniijwerk

Beoordeling:

"Zeer handzaam het formaat a4 is zeer handig en met goede hechting"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product