Menu

Jute zak Sinterklaas bedrukt met Piet 30 cm x 40 cm

Jute zak Sinterklaas bedrukt met Piet 30 cm x 40 cm

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Maak het Sinterklaasfeest extra bijzonder met onze prachtige Jute Zak vooruit met Piet van 30 cm x 40 cm. Deze charmante zak levert een speelse en feestelijke sfeer op aan de viering en is perfect voor het vullen met cadeautjes, snoepgoed en verrassingen!

vanaf€ 3,15

Kies je variatie

Kies jouw product

  • 30 cm
  • 40 cm
  • stuk
  • 'Piet'
  • met sluitkoord

Mijn keuze

Artikelnummer

Breedte

Lengte

Prijs per

Ontwerp

Uitvoering

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute zak Sinterklaas bedrukt met Piet 30 cm x 40 cm

Materiaaljute
Kleurbruin
Lengte40 cm
Breedte30 cm
Geschikt voorca. 2 kg strooigoed (dichtgeknoopte zak)
Afwerkinggeweven
Ontwerp'Piet'
Bedrukking1 zijde, 4 kleuren (zwart/rood/blauw/wit)

Omschrijving Jute zak Sinterklaas bedrukt met Piet 30 cm x 40 cm

Onze Jute Zak is liefdevol gestimuleerd met een bewegende afbeelding van Piet, compleet met zijn kleurrijke kostuum en ondeugende glimlach. Deze vrolijke afbeelding van Piet vangt perfect de magie en opwinding van het Sinterklaasfeest, waardoor de zak een bijzondere charme krijgt.

Authentieke Sfeer van Sinterklaas

Gemaakt van natuurlijke jute vezels, brengt onze Sinterklaaszak een traditionele en traditionele sfeer naar het feest. De combinatie van de feestelijke Piet-druk en het natuurlijke materiaal bevatte een ambiance van echtheid en verwondering van het Sinterklaasfeest zo bijzonder maakt.

Perfect Formaat voor Verrassingen

Met een handig formaat van 30 cm x 40 cm biedt onze Jute Zak voldoende ruimte voor allerlei cadeautjes, verrassingen en geschenken. Of het nu gaat om speelgoed, chocoladeletters of andere leuke verrassingen, onze Sinterklaas Zak is ideaal om alles feestelijk te verpakken.

Herbruikbaar en duurzaam

Onze Jute Zak is stevig en duurzaam, ontworpen om jaar na jaar hergebruikt te worden. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpzakken en voegt een duurzaamheidsfactor toe aan je Sinterklaasviering.

Maak Jouw Sinterklaasviering Persoonlijk

Deze Jute Zak breidt uit met Piet biedt jou de mogelijkheid om de Sinterklaasviering extra persoonlijk te maken. Voeg een naamlabel toe aan de zak, decoreer zoom met linten, stickers van andere decoraties voor een unieke touch die de ontvanger zal waarderen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende toevoeging aan je Sinterklaasviering, is onze Jute Zak met Piet van 30 cm x 40 cm de perfecte keuze. Met zijn feestelijke ontwerp en duurzame materialen zal deze zak zorgen voor een warme en magische ervaring voor zowel jong als oud. Maak dit Sinterklaasfeest onvergetelijk met onze Jute Zak vooruit met Piet!

Een heel fijn product

Beoordeling:

"Het a4 formaat is handig in het gebruik"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product