Menu

Jute Sinterklaaszak twee kanten bedrukt 45 cm x 60 cm

Jute Sinterklaaszak twee kanten bedrukt 45 cm x 60 cm

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Onze Jute Sinterklaaszak is liefdevol genieten aan beide kanten, met aan de ene kant een levendige afbeelding van Sinterklaas en aan de andere kant een speelse afbeelding van Piet. Deze prachtige bedrukking aan beide zijden voegt een extra dosis magie toe aan het Sinterklaasfeest en maakt de zak zowel van voor- als achterkant een lust voor het oog.

vanaf€ 3,57

Kies je variatie

Kies jouw product

  • 45 cm
  • 60 cm
  • stuk
  • 'Sint'
  • twee zijdig bedrukt met sluitkoord

Mijn keuze

Artikelnummer

Breedte

Lengte

Prijs per

Ontwerp

Uitvoering

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute Sinterklaaszak twee kanten bedrukt 45 cm x 60 cm

Materiaaljute
Kleurbruin met rode bedrukking
Lengte60 cm
Breedte45 cm
Uitvoering2 zijden verschillende bedrukking
Geschikt voorca. 5 kg strooigoed (dichtgeknoopte zak)
Afwerkinggeweven
Ontwerp'Sint'
Bedrukking1 zijde, 2 kleuren (zwart/rood)
Prijs perstuk

Omschrijving Jute Sinterklaaszak twee kanten bedrukt 45 cm x 60 cm

Vier het Sinterklaasfeest in stijl met onze prachtige Jute Sinterklaaszak, twee kanten vooruit (45 cm x 60 cm). Deze betoverende zak voegt een speelse en feestelijke sfeer toe aan de viering en biedt volop ruimte voor cadeautjes, snoepgoed en verrassingen!

Twee Kanten Bedrukt

Onze Jute Sinterklaaszak is liefdevol genieten aan beide kanten, met aan de ene kant een levendige afbeelding van Sinterklaas. Deze prachtige bedrukking aan beide zijden voegt een extra dosis magie toe aan het Sinterklaasfeest en maakt de zak zowel van voor- als achterkant een lust voor het oog.

Authentieke Sfeer van Sinterklaas

Gemaakt van natuurlijke jute vezels, brengt onze Sinterklaaszak een traditionele en traditionele sfeer naar het feest. De combinatie van de feestelijke Sinterklaas en onderdrukking en het natuurlijke materiaal heeft een ambiance van echtheid en verwondering van het Sinterklaasfeest zo bijzonder gemaakt.

Ruim formaat voor verrassingen

Met een ruim formaat van 45 cm x 60 cm biedt onze Jute Sinterklaaszak volop ruimte voor een hoeveelheid aan cadeaus, traktaties en geschenken. Of het nu gaat om speelgoed, boeken, snoepgoed of andere leuke verrassingen, onze Sinterklaaszak is perfect om alles feestelijk te verpakken.

Personaliseer Jouw Feestelijke Momenten

Deze Jute Sinterklaaszak, twee kanten vergroot, biedt jou de mogelijkheid om de Sinterklaasviering extra bijzonder te maken. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan de zak, decoreer zoom met linten, stickers en andere decoraties of gebruik hem als unieke cadeauverpakking voor een persoonlijke touch die iedereen zal waarderen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een magische en geavanceerde toevoeging aan je Sinterklaasviering, is onze Jute Sinterklaaszak, twee kanten versterkt (45 cm x 60 cm) de perfecte keuze. Met zijn dubbele feestelijke bedrukking en duurzame materialen zal deze zak zorgen voor een betoverende ervaring voor zowel jong als oud. Maak dit Sinterklaasfeest onvergetelijk met onze Jute Sinterklaaszak, twee kanten vast!

voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

Beoordeling:

"goed"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Een heel fijn product

Beoordeling:

"Het a4 formaat is handig in het gebruik"

Bekijk product