Menu

Jute zak met Sinterklaas opdruk 20 cm x 30 cm

Jute zak met Sinterklaas opdruk 20 cm x 30 cm

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Breng de betovering van het Sinterklaasfeest tot leven met onze prachtige Jute Sinterklaaszakken van 20 cm x 30 cm. Deze charmante zakken zijn perfect voor het vullen met cadeautjes, snoepgoed en verrassingen, waardoor het uitpakken een hele ervaring wordt voor jong en oud!

vanaf€ 2,84

Kies je variatie

Kies jouw product

  • 20 cm
  • 30 cm
  • stuk
  • 'Sint'
  • met sluitkoord

Mijn keuze

Artikelnummer

Breedte

Lengte

Prijs per

Ontwerp

Uitvoering

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute zak met Sinterklaas opdruk 20 cm x 30 cm

Materiaaljute
Kleurbruin
Lengte30 cm
Breedte20 cm
Geschikt voorca. 500 gram strooigoed (dichtgeknoopte zak)
Afwerkinggeweven
Ontwerp'Sint'
Bedrukking1 zijde, 4 kleuren (zwart/rood/geel/wit)

Omschrijving Jute zak met Sinterklaas opdruk 20 cm x 30 cm

Onze Jute Sinterklaaszakken vangen de traditionele en warme sfeer van het Sinterklaasfeest. De combinatie van de klassieke kleuren en het natuurlijke materiaal brengt de magie van Sinterklaas tot leven. Met een afmeting van 20 cm x 30 cm zijn deze ideale zakken voor het presenteren van allerlei cadeautjes en lekkernijen. Van kleine speelgoedjes tot heerlijk snoepgoed, onze Sinterklaaszakken bieden genoeg ruimte voor een geweldige verrassing.

Herbruikbaar

Onze Jute Sinterklaaszakken zijn stevig en duurzaam, ontworpen om jaar na jaar opnieuw te worden gebruikt. Ze zijn een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpzakken en voegen een duurzaamheid toe aan je Sinterklaasviering.

Personaliseren

Versier onze Jute Sinterklaaszakken naar wens! Voeg de namen van de ontvangers toe met textielverf. Het uitpakken van cadeautjes uit een prachtige Jute Sinterklaaszak zal bij jong en oud een glimlach op het gezicht toveren. De traditionele uitstraling en zorgvuldig gekozen geschenken creëren een sfeer van liefde en saamhorigheid die het Sinterklaasfeest zo bijzonder maakt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een authentieke en duurzame manier om het Sinterklaasfeest te vieren, zijn onze Jute Sinterklaaszakken van 20 cm x 30 cm de ideale keuze. Met hun traditionele uitstraling en perfect formaat voor geschenken, zullen ze een magisch tintje toevoegen aan de viering. Breng het Sinterklaasfeest tot leven met onze Jute Sinterklaaszakken en geniet van momenten met je dierbaren!

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product