Menu

Jute tas

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Wil je een duurzame jute tas kopen? De jute tas is niet alleen leuk, het is ook ideaal als boodschappentas, cadeauverpakking of strandtas. De jute tas is voorzien van een blokbodem, zodat de tas beter blijft staan en er meer inpast.

vanaf€ 3,69

Kies je variatie

Kies jouw product

  • onbedrukt
  • bedrukt - Natuurlijk Jute
  • 20 cm
  • 33 cm
  • 23 cm
  • 40 cm
  • 6 cm
  • 15 cm
  • stuk

Mijn keuze

Artikelnummer

Uitvoering

Hoogte

Breedte

Diepte

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute tas

Materiaaljute
Uitvoeringonbedrukt, aan binnenzijde gelamineerd
Typejute tas
Prijs perstuk

Omschrijving Jute tas

De jute tas is duurzaam, omdat het gemaakt is van natuurlijke vezels. Na katoen, is jute de meest gebruikte natuurlijke vezel. Om jute te produceren zijn er weinig handelingen nodig. Zo is er geen mest of andere hulpstof nodig en kan de plant al na drie of vier maanden worden geoogst. Jute is een plantaardige vezel die tot sterke draden wordt gesponnen. Het wordt voornamelijk gezaaid en geoogst in warme, vochtige landen zoals China, India of Bangladesh. Doordat jute gemakkelijk en duurzaam geproduceerd kan worden en sterk is qua stof, is jute een erg populaire stof om te gebruiken.

Klein formaat

Het kleinere jute tasje is leuk om als cadeauverpakking weg te geven. Je ziet steeds meer mensen jute gebruiken voor knutselprojecten. Je kan bijvoorbeeld met het tasje borduren of haken. Ook leuk om te gebruiken tijdens Kerst of Pasen, om bijvoorbeeld je paaseitjes in te stoppen.

Jute shopper

De grote jute tas is te gebruiken als boodschappentas of shopper, maar ook ideaal om spullen in op te bergen of mee te verplaatsen. De jute shopper is aan de binnenzijde gelamineerd. Je voorkomt met deze tas dat je in de supermarkt een plastic zak moet kopen. Hij is herbruikbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk. Wist je dat jute een veel hogere opname van kooldioxide heeft dan bomen. Het is ook nog eens een snelgroeiend gewas, waardoor jute een veelgebruikt materiaal is. In de jute boodschappentas kun je ook andere spullen opslaan, zoals speelgoed of knutselproducten. Deze shopper hebben we bedrukt en onbedrukt. Op de bedrukte jute boodschappentas staat de tekst: Natuurlijk Jute. De tekst en het logo verwijzen naar de natuurlijke vezels waarvan de tas is geproduceerd.

Foto’s van klanten

Super
Jute tas gebruik: Jute tas
Close image

Super

Gebruik: Om te bekleden met granny squares

goed
Jute tas gebruik: Jute tas
Close image

Goed

Gebruik: Boodschappen

Goed
Jute tas gebruik: Jute tas
Close image

Goed

Gebruik: Boodschappen

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product