Menu

Droogmiddel

Droogmiddel
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Droogmiddel

Als je op zoek bent naar een manier om jouw waardevolle goederen te beschermen tegen vocht tijdens het transport, moet je droogmiddel gebruiken. Droogmiddel zit verpakt in kleine zakjes die het vocht in de lucht absorberen. Zo blijven jouw goederen veilig en droog, ongeacht het klimaat waaraan ze worden blootgesteld.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Droogmiddel, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Droogmiddel

Materiaal100% bentoniet klei
Kleurwit
MerkKindry
CertificaatDIN 55473 B

Omschrijving Droogmiddel

Droogzakken worden gebruikt om waardevolle goederen tijdens het transport tegen vocht te beschermen. Droogmiddelen worden aanbevolen voor een betrouwbare hoogwaardige bescherming tegen vocht. Dit is belangrijk voor goederen die onder verschillende klimatologische omstandigheden tegen corrosie beschermd moeten worden, zoals producten die voor langere tijd opgeslagen moeten worden of producten die een verre bestemming hebben. De droogzakjes absorberen vocht dat in een afgesloten verpakking terechtkomt en voorkomt daarbij dat het in aanraking komt met de goederen.

Ze werken door vocht uit de lucht te absorberen en zo de luchtvochtigheid in de verpakking laag genoeg te houden om je goederen veilig te vervoeren.

Het gebruik van droogzakken

Droogzakken worden meestal gebruikt om goederen droog te houden tijdens het transport.
Als je droogzakken wilt gebruiken is het belangrijk dat je dit gebruikt in combinatie met andere waterdichte verpakkingsmaterialen, zoals folie of plastic zakken. Het kan in combinatie met dry bags gebruikt worden om goederen veilig te versturen.

Waar bestaan droogzakken uit?

Het actieve bestanddeel is bentoniet, een natuurlijk 'Food Grade material'. Bentoniet is een kleisoort waarvan de deeltjes zo klein zijn dat ze waterabsorberend zijn. Een “food grade materiaal” is een materiaal dat FDA (Food & Drug Administration) goedgekeurd is en mag in contact komen met voedingsmiddelen. De droogmiddelen zijn DIN5473 goedgekeurd en vormen geen gevaar voor het leefmilieu of de menselijke gezondheid.

Voordelen van droogzakken

PLUS Met deze droogzakjes voorkom je vochtschade
PLUS Omdat het voor 100% bestaat uit bentonietklei hebben deze zakjes een hoge absorptiecapaciteit
PLUS Het is eenvoudig te bereken hoeveel zakjes je voor je pakket nodig hebt
MINUS Bij grotere pakketten heb je meerdere droogzakken nodig

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.