Menu

Zakband

Zakband

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Zakband is een duurzame en stevige band die gebruikt wordt om zakken stevig dicht te maken. De zakband wordt vaak gebruikt in de voedselindustrie, maar kan ook heel goed gebruikt worden bij DIY-projecten. De zakband bestaat uit 4 jute vezeldraden en hebben een lengte van 70 cm. Je kan heel goed met zakband voorwerpen decoreren, om leuke vormen te maken.

vanaf€ 4,96

Kies je variatie

Kies jouw product

  • 70 cm
  • 50 stuks
  • 4 draads

Mijn keuze

Artikelnummer

Lengte

Prijs per

Type

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Zakband

Lengte70 cm
Gewichtca. 125 gram per 50 stuks
Uitvoering4 draads
Typejute touw
Prijs per50 stuks

Omschrijving Zakband

Een jute zakband is een stevige en duurzame optie voor het sluiten van zakken. Gemaakt van 100% natuurlijke jute vezels, is deze zakband milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het verschil tussen een zakband en een jute touw is dat een zakband bestaat uit 4 draden van jute vezels. De stevigheid van het band maakt hem daarom geschikt voor het verpakken van zware of bulk producten, terwijl de natuurlijke uitstraling een elegante toevoeging is aan elk product. Je kan een zakband uitstekend gebruiken om creatief aan de slag te gaan of om voorwerpen te decoreren.

Decoreren met zakband

Wist je dat zakband perfect is om iets te decoreren? Dan kan door de zakband op verschillende manieren te weven of te knopen. Doordat de zakband altijd de lengte heeft van 70 centimeter, kan je er hele leuke vormen mee maken. Denk bijvoorbeeld aan een ster of een hart. Doordat de zakband ook erg flexibel is, kan je het ook gebruiken om voorwerpen te decoreren. Wil je jouw spiegel een rustieke uitstraling geven? Bevestig er zakband omheen en je hebt een landelijke spiegel.

overige toepassingen zakband

Je kan met een zakband ook veel praktische dingen doen. Heb je bijvoorbeeld voedselproducten in een zak zitten, dan kan je die stevig dichtknopen met een zakband. Hierdoor blijven je producten langer vers. Maar wil je meer producten verplaatsen en heb je alleen een zak en zak banden? Dan kan je de zakband gebruiken om het transport makkelijker te maken en voorkom je dat deze producten uit de zak vallen. Mocht je zak geen handvatten hebben, dan kun je door middel van knopen leggen handvatten maken, om zo je zak eenvoudig op te tillen.

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product