Menu

Product reviews van Jute tafelloper

9.6 / 10 op basis van 28 reviews

Kies voor een landelijke, vintage look met de jute tafelloper van Vendrig Packaging. Kleed de eettafel mooi aan, combineer met jute kaars...

Bekijk Jute tafelloper

Afbeeldingen van Jute tafelloper die onze gebruikers hebben gemaakt

Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Rond de hondenmand om het bijten in de wilgen af te wenden
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Decoratie.
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Als slinger in mn kerstboom
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Geweven door de hardhouten latten van het tuinhek. dit om privacy redenen. het was precies de juiste breedte, wel 2 lagen gemaakt omdat ik 1 laag te doorzichtig vond.
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Als tafelloper bij mijn hightea in de zaal
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Sculpturen
Close image
Jute tafelloper gebruik: Jute tafelloper
Palm stam bescher
Close image
Henk
20 december 2023

Natuurlijk product

Gebruik: Tafelkleedje

Bekijk review
Bertin
2 juli 2023

Goede kwaliteit

Gebruik: Palm stam bescher

Jute tafelloper gebruik: Palm stam bescher
Sluit afbeelding
Bekijk review
Noud
26 juni 2023

Ik had meer verwacht van de kwaliteit van de afwerking.

Gebruik: Tafelloper

Bekijk review
Rianne
6 maart 2023

Ziet er super uit

Gebruik: Als loper over de tafels bij een bruiloft lunch

Bekijk review
Marieke
20 december 2022

Prima product voor een goede prijs

Gebruik: Bruiloft decoratie

Bekijk review
Mieke
5 december 2022

Prima

Gebruik: Om de tafels mooier te maken

Bekijk review
Marijke
3 november 2022

Ziet er goed uit, ik heb er nog niet mee gewerkt

Gebruik: Kerstdecoratie

Bekijk review
Aurélie
2 november 2022

Perfect!

Gebruik: Tafel dekking

Bekijk review
Hilde
6 september 2022

Prima kwaliteit en correcte prijs.

Gebruik: Als tafelloper op een feesttafel.

Bekijk review
Anjo
24 juni 2022

Prima en natuurlijk

Gebruik: Sculpturen

Jute tafelloper gebruik: Sculpturen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Melissa
22 juni 2022

Onwijs mooie tafelloper voor een goede prijs. ook hele snelle levering! de loper was netjes op tijd in huis en hij stond erg mooi op de lange dinertafel op onze bruiloft. goede kwaliteit ook!

Gebruik: Bruiloft

Bekijk review
Klaas
28 maart 2022

Stevig en mooie breedte

Gebruik: Creeren van een boomstam effect aan buizen voor decoratie

Bekijk review
Ergul
27 januari 2022

Perfect ding

Gebruik: Als tafelloper bij mijn hightea in de zaal

Jute tafelloper gebruik: Als tafelloper bij mijn hightea in de zaal
Sluit afbeelding
Bekijk review
Louise
10 december 2021

It is exactly what i wanted

Gebruik: For wrapping a tree trunk to hide christmas tree lighting cable

Bekijk review
Tevreden
15 november 2021

Goede rol jute. ideaal voor de komende feestdagen. snelle levering

Gebruik: Kerstdecoratie

Bekijk review
Louisa
12 november 2021

Goed

Gebruik: Decoratie

Bekijk review
Lut
9 augustus 2021

Helemaal tevreden erover

Gebruik: Tafel versiering trouwfeest

Bekijk review
Jeanine
26 april 2021

Nog niet gebruikt

Gebruik: Voor decoratie van zeer grote potten in de tuin

Bekijk review
Sein
24 augustus 2020

Heel jammer dat het sl rafelt in de verpakking.

Gebruik: Als tafelloper

Bekijk review
Ted
1 juni 2020

Natuurlijk en duurzaam

Gebruik: Oeverbeschoeiing voor mijn salamandervijver

Bekijk review
Ria
24 april 2020

Tot nu toe heel goed, en met mooie zelfkanten afgewerkt. ik weet nog niets over weersinvloeden op het product, de tijd zal het leren.

Gebruik: Geweven door de hardhouten latten van een tuinhek. ik gebruikte de 30cm brede, die precies paste. wel dubbel genomen, dus 2 laags! dit om privacy redenen. toch nog enigszins transparant gebleven, echt mooi!

Bekijk review
Ria
24 april 2020

Tot nu toe heel goed, maar ik weet nog niets over weersinvloed heeft op het product! de tijd zal het leren.

Gebruik: Geweven door de hardhouten latten van het tuinhek. dit om privacy redenen. het was precies de juiste breedte, wel 2 lagen gemaakt omdat ik 1 laag te doorzichtig vond.

Jute tafelloper gebruik: Geweven door de hardhouten latten van het tuinhek. Dit om privacy redenen. het was precies de juiste breedte, wel 2 lagen gemaakt omdat ik 1 laag te doorzichtig vond.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Roos
10 februari 2020

Goed

Gebruik: Bruiloft op tafels

Bekijk review
Vionna
26 december 2019

Mooi breed maar had iets beter afgezoomd kunnen zijn!!!

Gebruik: Als slinger in mn kerstboom

Jute tafelloper gebruik: Als slinger in mn kerstboom
Sluit afbeelding
Bekijk review
J.
24 november 2019

Goed product, maar niet nuttig voor de toepassing die ik voor ogen had. jute met nog veel grotere mazen was wel goed geweest.

Gebruik: Ik kocht de jute om te gebruiken als wapening in mijn lemen muur, maar helaas waren de mazen nog te klein, waardoor de jute te zwaar was.

Bekijk review
Marianne
23 november 2019

Uitstekend, kan erg makkelijk verwerkt worden.

Gebruik: Decoratie.

Jute tafelloper gebruik: Decoratie.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Marianne
22 november 2019

Werkt prettig en is van goede kwaliteit .

Gebruik: Decoratie

Bekijk review
Chanta
17 november 2019

Gied

Gebruik: Rond de hondenmand om het bijten in de wilgen af te wenden

Jute tafelloper gebruik: Rond de hondenmand om het bijten in de wilgen af te wenden
Sluit afbeelding
Bekijk review

Boomstam inwikkelen

Beoordeling:

"Perfekt"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Het maken van kaarten

Beoordeling:

"De labels en het touw/garen zijn prachtig"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.