Menu

Glitter loper zilver

Glitter loper zilver
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Glitter loper zilver

Wie op zoek is naar een opvallende loper voor een geweldig themafeest of evenement, kiest voor de glitter loper in zilver! Deze prachtige glitter loper trekt gegarandeerd een hoop bekijks. Je kunt hem voor langere tijd buiten laten liggen dankzij het geweven polypropyleen en de geïmpregneerde onderkant. De glitters blijven ook lang mooi omdat ze met de rest van het materiaal verweven zijn.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Glitter loper zilver, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Glitter loper zilver

MateriaalPP, polyester en polyamide
Kleurzilver
Lengtevanaf 100 cm
Breedte100 cm
Dikte3 mm
Uitvoeringglitter
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Glitter loper zilver

De glitters in deze loper laten de zilveren kleur prachtig uitkomen en geven je evenement net dat beetje extra luxe waar je naar op zoek bent! De zilveren loper met glitters is ook nog eens erg eenvoudig in gebruik. Je bestelt de lengte die je nodig hebt op een rol van 1 meter breed. Je kunt op 1 rol maximaal 40 meter, dus 40m², bestellen. Rol de loper uit, zet hem eventueel vast met bevestigingspennen of duct tape en je evenement ziet er meteen schitterend uit. Letterlijk!

Wanneer kies je voor een zilveren glitter loper?

Zilver is een elegante kleur die rust uitstraalt. Het is de ideale kleur om te combineren met andere, fellere kleuren. Zilver staat luxe maar leidt niet de aandacht af van andere kleuren zoals blauw, rood of zelfs goud. Tegelijkertijd straalt zilver ruste en kalmte uit en kan daardoor wat afstandelijk overkomen. De glitters in de loper geven het geheel dan wel weer een wat speelser effect.

Decoratie om een vaas met verf

Beoordeling:

"Fijn om mee te knutselen, netjes afgewerkt aan de zijkant"

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product

Het maken van kaarten

Beoordeling:

"De labels en het touw/garen zijn prachtig"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.