Menu

Glitter loper blauw

Glitter loper blauw
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Glitter loper blauw

Met een glitter loper in het blauw springt jouw feest zeker in het oog bij gasten en voorbijgangers! De glitters zijn verweven in het blauwe polypropyleen waar de loper van is gemaakt. Zo blijft de loper zijn prachtige glinstering behouden en kun je de loper meerdere keren gebruiken. De geïmpregneerde ondergrond beschermt de loper tegen vochtige buitenomstandigheden.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Glitter loper blauw, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Glitter loper blauw

MateriaalPP, polyester en polyamide
Kleurblauw
Lengtevanaf 100 cm
Breedte100 cm
Dikte3 mm
Uitvoeringglitter
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Glitter loper blauw

De blauwe glitter loper ziet er prachtig uit. Dankzij de mooie donkerblauwe kleur komen de glitters in het weefsel nog beter naar voren. Daarnaast is de loper erg praktisch in gebruik. Een rol blauwe glitter loper is één meter breed. Je bestelt eenvoudig de lengte die je nodig hebt per strekkende meter op een rol van maximaal 40 meter lang, en kunt de loper lang blijven gebruiken, zonder dat de kleur of de glitters vervagen.

Wanneer kies je voor een blauwe glitter loper

We associëren blauw met puurheid en zuiverheid. Je ziet deze glitter lopers dan ook vaak op verlovingsfeesten en sweet sixteen parties. Natuurlijk is blauw ook de perfecte kleur voor een spetterende babyshower wanneer de aanstaande moeder in verwachting is van een jongetje! Daarnaast is blauw een populaire kleur omdat je het makkelijk kunt combineren met andere kleuren zoals rood, groen, zwart en wit. Gebruik de blauwe glitter loper om waanzinnige kleureffecten mee te maken of ga helemaal los en kleedt je feest aan met blauwe glinster lopers bij de ingang, of zelfs op het plafond en aan de wanden!

Om zelf te bedrukken

Beoordeling:

"Goede kwaliteit en snelle leveringf"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Heb onze olijfboom voorzien van een geschikte wintersjaal...

Beoordeling:

"Mooie stukje jutte. Lekker soepel om om onze olijfboom te wikkelen."

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.