Menu

Glitter loper paars

Glitter loper paars

Vraag naar de levertijd

Geef je gasten een keizerlijke entree met de glitter loper in het paars! Deze opvallend gekleurde loper heeft prachtige glitters verweven in het materiaal voor een extra wauw-effect! En dankzij het hoogwaardige polypropyleen weefsel en de geïmpregneerde onderkant, kun je deze loper meerdere keren en zowel binnen als buiten gebruiken.

vanaf€ 0,00

Kies je variatie

Specificaties Glitter loper paars

MateriaalPP, polyester en polyamide
Kleurpaars
Lengtevanaf 100 cm
Breedte100 cm
Dikte3 mm
Uitvoeringglitter
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Glitter loper paars

Maak van je feest of evenement een visuele ervaring om nooit te vergeten met de paarse glitter loper! De loper ziet er niet alleen spectaculair uit maar is ook nog eens herbruikbaar en recyclebaar. De loper is gemaakt van polypropyleen granulaatkorrels die worden gemaakt door oud plastic te vermalen en te recyclen. Bestel de paarse glitterloper per strekkende meter op een rol van één meter breed. Op een enkele rol krijg je een lengte van maximaal 40 meter.

Wanneer kies je voor een paarse glitter loper?

In de tijd van de Oude Romeinen was paars, of purper, de kleur van keizers. Een goede kleur dus voor een feest waarbij je alles uit de kast wilt halen. Het is de kleur van passie, inspiratie, originaliteit en spiritualiteit. Genoeg thema’s waarbij je de paarse glitter loper een prominente plaats kunt geven. Een loper wordt vooral bij de entree gebruikt maar je kunt deze loper ook gebruiken als aankleding voor de muren of het plafond.

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product