Menu

Vilt letters wit

Vilt letters per stuk
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Vilt letters wit

Onze letters van vilt in de kleur wit zijn de perfecte manier om uw naam, boodschap of logo op een stijlvolle en unieke manier te presenteren. Gemaakt van hoogwaardig vilt, zijn onze letters zacht aanvoelend en hebben ze een stevige structuur die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Vilt letters wit, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Vilt letters wit

Materiaalvilt
Kleurwit
Lengte4 cm
Breedte4 cm
Typevilt letters
Prijs perstuk

Knutselprojecten voor Vilt letters wit

Omschrijving Vilt letters wit

Met onze letters van vilt kunt u eenvoudig een persoonlijke touch aan elke ruimte geven. Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om je kinderkamer te versieren of je bedrijfspresentatie op te fleuren, met onze witte vilt letters kan je creatief helemaal los gaan. De letters zijn los te verkrijgen. Geef eerst aan hoeveel letters en geef bij het afronden van je bestelling, bij de opmerkingen, aan welke letters je wilt hebben.

Eenvoudig te bevestigen

Onze witte letters van vilt zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van dubbelzijdig plakband of lijm, zodat u ze snel en eenvoudig kunt bevestigen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de letter uitknippen. Een fluitje van een cent.

Creatief met letters van vilt

Met onze letters van vilt in de kleur wit kan je ook creatief aan de slag. Je kan bijvoorbeeld je eigen woorden samenstellen en de letters op een plank of muur ophangen voor een unieke decoratie. Of wat dacht je van het gebruik van onze letters voor een leuk DIY-project, zoals het maken van een cadeau voor een dierbare?

Witte vilt letters professioneel gebruiken

Daarnaast zijn onze letters van vilt ook geschikt voor professioneel gebruik. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw bedrijfsnaam of logo te presenteren op beurzen of evenementen. Dankzij de neutrale kleur zijn onze letters gemakkelijk te combineren met elk kleurenschema en zullen ze altijd opvallen.

Kortom, onze letters van vilt in de kleur wit bieden u een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor al uw decoratie- en presentatie behoeften. LET OP! Geef je letter naar keuze op bij het afronden van je bestelling.

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

Decoratie om een vaas met verf

Beoordeling:

"Fijn om mee te knutselen, netjes afgewerkt aan de zijkant"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.