Menu

Jute touw 2,5 meter

Jute touw 2,5 meter

Let op afwijkende levertijden.

Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van ons Jute Touw van 2,5 meter. Of je nu een creatieve ziel bent die graag knutselt, een tuinliefhebber die planten wil ondersteunen, of gewoon nodig hebt aan een handig en betrouwbaar touw voor dagelijks gebruik, ons jute touw is jouw ideale metgezel!

vanaf€ 2,25

Kies je variatie

Kies jouw product

  • naturel
  • groen
  • rood
  • wit
  • zwart

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute touw 2,5 meter

Materiaaljute
Kleurdiverse kleuren
Lengte2,5 meter
Dikte5 mm
Prijs perstuk

Omschrijving Jute touw 2,5 meter

Ons jute touw is gemaakt van bekende, natuurlijke jute vezels, afkomstig van de juteplant. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor synthetische touwen, omdat het biologisch afbreekbaar is en geen stoffen bevat. Kies voor onze Jute Touw en draag bij het behoud van onze prachtige planeet.

Sterk en Veerkrachtig

Onderschat de kracht van ons Jute Touw van 2,5 meter niet! Ondanks zijn natuurlijke uitstraling, biedt dit touw een indrukwekkende treksterkte en duurzaamheid. Het is geschikt voor ondergeschikte toepassingen, van het vastbinden van cadeaus en het ophangen van decoraties tot het ondersteunen van plantenstelen en het bevestigen van lichte voorwerpen.

Veelzijdigheid ten Top

Met een lengte van 2,5 meter is dit touw uitermate geschikt voor zo min mogelijk in en om het huis. Gebruik het om planten te bundelen, geef een natuurlijke uitstraling te geven, verzamel projecten om kleine reparaties uit te voeren. De mogelijkheden zijn onbeperkt en jouw verbeelding is de enige beperking.

Eenvoudig in gebruik

Jute Touw is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en gemakkelijk te knopen. Dankzij de soepele textuur kun je gemakkelijk prachtige knopen maken, en het touw zal niet gemakkelijk rafelen. Dit maakt het ideaal voor zowel ervaren ambachtslieden als beginners.

Conclusie

Ben je op zoek bent naar een natuurlijk, sterk en flexibel touw voor minimaal huishoudelijk gebruik, biologische projecten van tuinbehoeften, dan is jute touw van 2,5 meter precies wat je zoekt. Met zijn natuurlijke charme en duurzaamheid zal het jouw go-to touw zijn voor allerlei klusjes. Voeg dit betrouwbare touw toe aan je gereedschapskist en ontdek de prachtige wereld van jute!

LEVERBAAR VANAF OKTOBER

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product