Menu

Jute touw 15 meter

Jute touw 15 meter

Let op afwijkende levertijden.

Met een lengte van 15 meter biedt ons jute touw een uitstekende treksterkte en knoopvastheid. Het touw is stevig en betrouwbaar, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu zware voorwerpen wilt vastbinden, een creatief project dat je tuin wilt opknappen, ons jute touw is geschikt voor meerdere toepassingen.

vanaf€ 4,95

Kies je variatie

Kies jouw product

  • naturel

Mijn keuze

Artikelnummer

Kleur

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute touw 15 meter

Materiaaljute
Lengte15 meter
Dikte5 mm
Prijs perstuk

Knutselprojecten voor Jute touw 15 meter

Omschrijving Jute touw 15 meter

De mogelijkheden zijn eindeloos met ons Jute Touw - 15 meter! Gebruik het voor het vastbinden van pakketten, bundelen van tuinafval, ophangen van decoraties, het maken van knutselprojecten, het versterken van planten in de tuin, het maken van macramé-creaties, en nog veel meer. De natuurlijke uitstraling van jute geeft een authentieke en charmante touch aan je creaties.

Comfortabel in gebruik

Het jute touw is zorgvuldig gemaakt om een ​​soepele en zachte textuur te hebben. Hierdoor ligt het prettig in de hand en kun je er gemakkelijk knopen in leggen. Het touw is flexibel en zal niet gemakkelijk te rafelen zijn.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk, sterk en veelzijdig touw voor al je klussen, knutselprojecten of tuinbehoeften, is ons Jute Touw - 15 meter de perfecte keuze. Met zijn natuurlijke charme en duurzaamheid zal het jou niet teleurstellen. Voeg dit vertrouwd touw toe aan je gereedschapskist en ontdek de vele mogelijkheden die het te bieden heeft!

LEVERBAAR VANAF OKTOBER

decoratie en afwerking plantpoytr

Beoordeling:

"zoals verwacht"

Bekijk product

Privacy afscherming in tuinhek

Beoordeling:

"Fantastisch, mooie kwaliteit, goed maatvoering."

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product