Menu

Jute camouflagedoek op rol

994235 jute camouflagedoek
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute camouflagedoek op rol

Een jute doek met camouflagemotief geeft iedere (buiten)ruimte in een handomdraai een stoere look. Het doek is geweldig als tijdelijke overkapping bij kamperen of bij het maken van een muur bij een paintballveld. Maar ook voor het inrichten van een stoere kinderkamer is jute camouflagedoek op rol je beste vriend! Koop eenvoudig de hoeveelheid die je nodig hebt per strekkende meter!

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute camouflagedoek op rol , neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute camouflagedoek op rol

Materiaaljute
Lengteper strekkende meter en maximaal 50 meter op één rol
Breedte138 cm
Uitvoeringcamouflage
Typejute op rol
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Jute camouflagedoek op rol

Wist je dat jute met camouflageprint vaak wordt gebruikt door outdoorliefhebbers? Vogelspotters, natuurfotografen en andere wildlifespotters gebruiken dit doek om een tijdelijke overkapping te maken in het bos. Zo vallen ze niet op en kunnen ze op hun gemak de dieren bekijken. Omdat jute volledig biologisch afbreekbaar is geeft het niet wanneer er een stukje in de natuur achterblijft. Het is niet giftig voor dieren lost vanzelf op.

Hoeveel camouflagedoek je nodig hebt berekenen

Om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid bestelt, is het belangrijk om eerst goed te meten wat je met het doek wilt gaan bekleden. Stel dat je een muur in een kinderkamer met camouflagejute wilt bedekken. Dan meet je eerst natuurlijk de oppervlakte van de muur op. Jute camouflagedoek is per strekkende meter te bestellen op een rol van 1,38 meter breed. 1 strekkende meter is dus 1,38m². Hou bij het bestellen rekening met ongeveer 10% aan snijverlies.

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product

Als hoofdkussen ( gevuld met hooi) voor uitvaart kist...

Beoordeling:

"past precies voor mijn doeleind"

Bekijk product

decoratie en afwerking plantpoytr

Beoordeling:

"zoals verwacht"

Bekijk product

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.