Menu

Jute camouflagedoek op rol

Jute camouflagedoek op rol

Een jute doek met camouflagemotief geeft iedere (buiten)ruimte in een handomdraai een stoere look. Het doek is geweldig als tijdelijke overkapping bij kamperen of bij het maken van een muur bij een paintballveld. Maar ook voor het inrichten van een stoere kinderkamer is jute camouflagedoek op rol je beste vriend! Koop eenvoudig de hoeveelheid die je nodig hebt per strekkende meter!

Kies jouw product

  • 138 cm
  • 225 gr/m²
  • strekkende meter

Mijn keuze

Breedte

Gramsgewicht

Prijs per

Toon prijzen
Maak je keuze

Specificaties Jute camouflagedoek op rol

Materiaal jute
Lengte per strekkende meter en maximaal 50 meter op één rol
Breedte 138 cm
Uitvoering camouflage
Type jute camouflagedoek op rol
Prijs per strekkende meter

Omschrijving Jute camouflagedoek op rol

Wist je dat jute met camouflageprint vaak wordt gebruikt door outdoorliefhebbers? Vogelspotters, natuurfotografen en andere wildlifespotters gebruiken dit doek om een tijdelijke overkapping te maken in het bos. Zo vallen ze niet op en kunnen ze op hun gemak de dieren bekijken. Omdat jute volledig biologisch afbreekbaar is geeft het niet wanneer er een stukje in de natuur achterblijft. Het is niet giftig voor dieren lost vanzelf op.

Hoeveel camouflagedoek je nodig hebt berekenen

Om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid bestelt, is het belangrijk om eerst goed te meten wat je met het doek wilt gaan bekleden. Stel dat je een muur in een kinderkamer met camouflagejute wilt bedekken. Dan meet je eerst natuurlijk de oppervlakte van de muur op. Jute camouflagedoek is per strekkende meter te bestellen op een rol van 1,38 meter breed. 1 strekkende meter is dus 1,38m². Hou bij het bestellen rekening met ongeveer 10% aan snijverlies.

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product