Menu

Jute tafelloper als decoratiemateriaal

Een jute tafelloper zie je steeds meer terugkomen in het huishouden. Ook op bruiloften wordt het gebruikt als vintage decoratiemateriaal. De jute tafelloper geeft meer stijl en beschermt ondertussen je tafelkleed tegen vuil. In dit blogartikel lees je alles over het aankleden van je tafel en met welke jute producten je nog meer kunt decoreren.

Jute tafelloper voor bruiloften

Je ziet het op steeds meer bruiloften als thema: een vintage bruiloft! Het gebruik van natuurlijke materialen staat hierbij centraal. Denk aan kraftpapier, jute en veel houten elementen. Het organiseren van een bruiloft vergt veel tijd en voorbereiding en je wilt alles tot op de laatste puntjes geregeld hebben. Een jute tafelloper kan daarbij niet ontbreken.

Wanneer je op Pinterest ‘vintage wedding’ of  ‘vintage bruiloft’ invoert, dan zal je vast en zeker de jute tafelloper tegen zijn gekomen. Je ziet dan ook de jute tafelloper met kant veel voorbij komen. Het is een onmisbaar item geworden op vintage bruiloften.

Deze jute tafelloper is aan beide kanten gestikt, zodat de kans op rafelen nihil is. De tafelloper wordt op rol geleverd en kan eenvoudig op maat worden geknipt. 

Jute tafelloper in je woon- of eetkamer

Niet alleen op bruiloften is de jute tafelloper een eyecatcher, maar ook in je woon- of eetkamer creëer je een vintage look. Dit natuurproduct straalt rust uit en beschermd tegelijkertijd het tafelblad tegen krassen en andere beschadigingen. Je kan naast de tafelloper van jute ook andere tafeldecoratie versieren met jute elementen.

Gebruik bijvoorbeeld jute band om kaarshouders of plantenpotjes te decoreren. Of gebruik het om een jute strik te maken. Jute band wordt ook gebruikt bij het bloemschikken of het versieren van boeketten. Het is ideaal om te gebruiken voor het versieren van bijvoorbeeld stoelen, servetten en auto’s tijdens een bruiloft. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je slechts de keuze hebt uit één kleur. De jute band is leverbaar in meerdere kleuren en leuk om te combineren met de jute tafelloper.

De jute band in meerdere kleuren zijn leverbaar per strekkende meter, in de kleuren rood, blauw, geel en paars. Het is toepasbaar in zowel de creatieve als decoratieve sfeer. Het heeft een grof geweven structuur en is leuk om te gebruiken in je woninginterieur.

Wil je een zwaarder gramsgewicht dan kun je kiezen voor jute singelband. Het is steviger en robuuster. Je kunt het ook gebruiken om te decoreren. Wil je jouw kaarshouder of plantenpotje met een dikker jute versieren, dan maak je gebruik van de jute singelband. Maar ook voor besteksetjes kun je jute gebruiken. Zo maak jouw decoratie tijdens de bruiloft helemaal compleet. De jute tafelloper, jute band voor de kaarshouders en bloempotjes en de jute singelband voor besteksetjes. We hebben ze leverbaar in diverse varianten, waardoor je genoeg keuze hebt qua decoratiemogelijkheden. Je kunt singelband ook gebruiken bij het singelen van meubelstukken.

Het singelen heeft een gebruiksaanwijzing die we graag kort toelichten. Je gebruikt het bij het restaureren en opknappen van verouderde meubelstukken. Singelen betekent bevestigen. Het singelband wordt bevestigd aan de onderkant van banken en fauteuils waar de slagveren zitten. Oudere meubels kunnen doorgezakt zijn omdat de veren door veel gebruik verouderd zijn. Het singelband wordt op spanning gebracht en omdat het niet rekbaar is werkt het als een soort vangnet als ondersteuning van de veer.

Naast de jute (singel)band of tafelloper kun je jouw decoraties afwerken met jute touw. Wij hebben diverse gekleurd jute touw in ons assortiment. Profiteer van combinatiekorting als je meerdere bolletjes jute touw in verschillende kleuren besteld! Stel gemakkelijk en voordelig een kleurencombinatie samen waarin jij jouw decoratie touw wil hebben. Ideaal voor knutselaars, DIY projecten en mensen die cadeautjes origineel willen versieren.

Gekleurd jute touw kun je voor veel decoratie toepassingen gebruiken. Denk aan het versieren van producten die klanten bestellen via jouw webshop. Met dit originele extra versiersel geef je het product of pakketje een extra feestelijke uitstraling. Ook als decoratiemateriaal op een bruiloft kun je jute touw inzetten. Gebruik het om stoelen een gekleurd detail te geven, gebruik het bij het bloemschikken of hang het als een slinger op aan het plafond of muren.

Wil je jute tafel loper kopen of heb je nog vragen over één van onze jute producten dan helpen wij je graag verder.

 

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

Heb onze olijfboom voorzien van een geschikte wintersjaal...

Beoordeling:

"Mooie stukje jutte. Lekker soepel om om onze olijfboom te wikkelen."

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.