Menu

Spinhaak

Spinhaak
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Spinhaak

Voor het snel en makkelijk bevestigen van netten, zeilen, spandoeken en tenten gebruik je spanners met een spinhaak. Je hebt geen extra bevestigingsmaterialen of specialistische kennis nodig. Je maakt het rubber vast aan je net of zeil, brengt het rubber op spanning en bevestigt de geplastificeerde staalhaak aan de aanhanger, tentharing of bevestigingspaal. Zo makkelijk kan het zijn!

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Spinhaak, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Spinhaak

Materiaalpolyester
Dikte6 mm
Uitvoeringspanner met spinhaak
Prijs perstuk

Omschrijving Spinhaak

De spinhaak zelf is het gemaakt van staal dat is bedekt met PE-plastic. Zo is de haak beschermt tegen roest. Het plastic zelf is ook uv-bestendig waardoor het niet broos wordt bij langdurig buitengebruik. Het flexibele rubber rekt uit en is makkelijk te bevestigen om een paal of hekwerk. Dankzij het elastiek komt het spandoek of hekwerkdoek direct op spanning te staan. Makkelijk, snel en efficiënt bevestigen doe je met deze handige spiraalhaken!

Toepassingen spiraalhaken

Spiraalhaken met spanners worden in verschillende buitensectoren vaak gebruikt. Met name bij het opbouwen van tijdelijke constructies is de spinhaak populair. Ze worden vooral gebruikt bij:

  • Het ophangen van spandoeken en reclameborden
  • Het afdekken van aanhangers en trailers
  • Het ophangen van hekwerkdoeken bij het plaatsen van bouwhekken
  • Het bevestigen van materialen in de podiumbouw

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Het maken van kaarten

Beoordeling:

"De labels en het touw/garen zijn prachtig"

Bekijk product

deco bij droogbloemwerk

Beoordeling:

"prima"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.