Menu

Jute zakken zonder sluitkoord 60 x 100 cm zware kwaliteit (per stuk)

No picture
Product niet meet leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute zakken zonder sluitkoord 60 x 100 cm zware kwaliteit (per stuk)

Grote stevige jute zakken kopen? Deze variant is de ideale jute zak voor zaklopen. De stof is veel dikker dan een normale jute zak en daarmee extra stevig. Het formaat is geschikt om mee te zaklopen voor jong en oud, klein en groot. Ook kun je er cadeautjes in stoppen. Mis deze zakloop zakken niet tijdens een kinderfeest, partijtje of cadeaugelegenheid.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Waarschijnlijk is dit product nooit meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute zakken zonder sluitkoord 60 x 100 cm zware kwaliteit (per stuk), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute zakken zonder sluitkoord 60 x 100 cm zware kwaliteit (per stuk)

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering zonder sluitkoord
Afwerking geweven
Kwaliteit zware kwaliteit

Omschrijving Jute zakken zonder sluitkoord 60 x 100 cm zware kwaliteit (per stuk)

Grote jute zakken kopen voor zaklopen? Deze stevige zakken zijn hier ideaal voor. Dat komt door het formaat en de extra dikke stof. Met een hoogte van 100 cm komt deze zak bij een gemiddeld volwassen persoon tot de middel en bij kinderen wat hoger. De breedte van 60 cm biedt voldoende ruimte voor de meeste mensen. Dan is het belangrijk dat de zak tijdens het zaklopen niet snel scheurt. Daarom is deze zak gemaakt van jute stof met een hoger gramgewicht. De jute is strak geweven en de dichtheid hoog. Dat maakt deze grote jute zakken extra stevig en duurzaam. Je kunt ze na gebruik gerust in de kast of schuur leggen en vaker gebruiken. Naast zaklopen kun je deze stevige jute zakken voor andere toepassingen gebruiken. Denk aan het vervoeren van cadeautjes bij verjaardagen en Sinterklaas. Of ga met jute knutselen en maak er een stoelzitting of kussens van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze onbedrukte zak heeft geen sluitkoord.

Hobby

Beoordeling:

"Mooi en verwerkt makkelijk geeft mooi resultaat"

Bekijk product

Decoratief rond afgeleide regenpijp om hemelwater in de tuin..

Beoordeling:

"5*"

Bekijk product

Achterdoek voor tuinafscheiding

Beoordeling:

"Gaat het doorkijken deels tegen"

Bekijk product

Foto's

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product