Menu

Jute band voor boombescherming op rol

No picture
Product niet meet leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute band voor boombescherming op rol

Jute band voor boombescherming wordt gebruikt ter bescherming van boomstammen tegen vorst, zonnebrand, aanvreten en andere vormen van schade. Jute is een 100% biologisch afbreekbaar materiaal dat gemaakt is van natuurlijke vezels. Het is sterk, luchtdoorlatend, ziet er mooi uit en is ook nog voor vele andere toepassingen te gebruiken, zoals als decoratie- en isolatiemateriaal.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Waarschijnlijk is dit product nooit meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute band voor boombescherming op rol, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute band voor boombescherming op rol

Materiaal jute
Kleur bruin
Afwerking geweven
Prijs per rol
More information about this product

Omschrijving Jute band voor boombescherming op rol

Jute band, of jute boombescherming, is een rol jute waarmee boomstammen worden ingewikkeld ter bescherming. Weersinvloeden, zoals vorst en felle zon maar ook aanvreten door dieren en stootschade krijgen minder kans. De jute band kan worden toegepast op jonge bomen om de kans van overleven te vergroten. Ook volwassen bomen zoals palmbomen en olijfbomen hebben veel baat bij bescherming omdat ze gevoelig zijn voor vorst.

Jute boomband aanbrengen

Breng de jute boombescherming aan door de stam van de boom in te wikkelen. De entplaats van rozen wikkel je in om te voorkomen dat de rozenstam invriest of dat er vorstscheuren ontstaan. Naast levende bomen wordt het jute band ook gebruikt als beschermingsmateriaal voor verlichtingspalen. Een paar keer wikkelen biedt een paal namelijk een prima stootkussen. Jute boombescherming wordt vaak gebruikt als verdediging tegen aanvreten door konijnen.

Jute band als decoratiemateriaal

Jute band leent zich uitstekend als decoratiemateriaal. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt voor de afwerking van bloempotten en winterhoezen. Het brengt extra stevigheid rond de hoes maar ook extra sfeer. Het geven jute is ideaal voor toepassingen in de tuin maar ook binnenshuis. Het is mooi in combinatie met jute op rol of een jute zak. Je kunt er mee knutselen of iets van maken. Verwerk het in een stoffen werkje of textiel. Maak er een poef van, kussens of iets leuks voor op de kinderkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Decoratief rond afgeleide regenpijp om hemelwater in de tuin..

Beoordeling:

"5*"

Bekijk product

Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.

Beoordeling:

"Ziet er goed uit. Netjes genaaid."

Bekijk product

Heb een coupon tapijt voorzien van een rand juterol om rafelen..

Beoordeling:

"Prima voor het bovenbeschreven doel"

Bekijk product

Voor een zwemvijver

Beoordeling:

"Enorm mooi, zoals verwacht,nogal stofferig"

Bekijk product