Menu

Jute zakken met sluitkoord 30 x 40 cm (per stuk)

No picture
Product niet meet leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute zakken met sluitkoord 30 x 40 cm (per stuk)

Onbedrukte jute zakjes met sluitkoord van 30 x 40 cm zijn leuke zakjes om te gebruiken als verpakkingsmiddel. Gebruik ze bijvoorbeeld bij Sinterklaas, Kerstmis, Pasen of verjaardagen om een cadeau op unieke wijze te presenteren. Jute heeft een vintage uitstraling en is veel leuker dan inpakpapier. Ook te gebruiken door winkeliers en eenvoudig te sluiten met het sluitkoord.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Waarschijnlijk is dit product nooit meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute zakken met sluitkoord 30 x 40 cm (per stuk), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute zakken met sluitkoord 30 x 40 cm (per stuk)

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering Met sluitkoord
Afwerking geweven

Omschrijving Jute zakken met sluitkoord 30 x 40 cm (per stuk)

Onbedrukte jute zakjes met dit formaat zijn leuk om te gebruiken als product- of geschenkverpakking. Het is een unieke manier van verpakken en jute heeft een natuurlijke uitstraling. Koop jute zakjes voor je eigen winkel om verkochte producten op creatieve wijze mee te geven aan je klanten. Andere gelegenheden om ze te gebruiken is als cadeauverpakking bij Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, verjaardagen en zomaar. Deze maat is geschikt voor kleine tot middelgrote producten. Ook te gebruiken als knikkerzak of om een verzameling in te bewaren. Het is ook leuk en creatief in te zetten als decoratiemateriaal in je winkel, de huiskamer, de kinderkamer, onder de kerstboom of bij de schoorsteen.

Jute is een natuurlijk materiaal met een vintage uitstraling. Afkomstig van sterke jute vezels, worden deze in elkaar geweven en zo ontstaat dit stevige jute zakje. Onbedrukte zakjes zijn kant en klaar te gebruiken maar ze lenen zich ook goed voor DIY projecten. Je kunt ze ook beschilderen of versieren. Jute gaat lang mee en is vaak te hergebruiken. Aan de bovenzijde bevindt zich een sluitkoord. Hiermee sluit je het zakje door er een knoopje in te leggen. Heb je een winkel of webshop? Stop dan jouw producten in jute zakjes in plaats van een papieren of kartonnen doosje. Dat is veel leuker en origineler. Haal deze leuke jute zakjes in huis en verpak of decoreer op een creatieve manier! Bij grotere hoeveelheden zijn de zakjes extra voordelig geprijsd!

Gevuld met geel zand als deurstopper!

Beoordeling:

"Voldoet prima!"

Bekijk product

Om een mooie herst/vogelverschrikkerkrans te maken. Jute wordt..

Beoordeling:

"Mooi product en gelukkig niet te dik besteld ivm bewerkelijkheid"

Bekijk product

Het maken van een vloerkleed onder ons bed

Beoordeling:

"Zeer tevreden over het product. (Vendrig leverde heel snel en correct!!)"

Bekijk product

Voor een raam tegen de zon, lussen van touw er aan gemaakt.

Beoordeling:

"Heel stevig, met fantasie voor veel dingen te gebruiken"

Bekijk product