Menu

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

No picture
Product niet meet leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

Deze jute zakjes met sluitkoord van 20 x 30 cm hebben het ideale formaat als cadeauverpakking. Gebruik ze bij Sinterklaas, Kerstmis, Pasen of verjaardagen om een uniek cadeau te presenteren. Jute heeft een vintage uitstraling en kun zelfs beschilderd worden. Eenvoudig te sluiten met behulp van het sluitkoord.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Waarschijnlijk is dit product nooit meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering Met sluitkoord
Afwerking geweven

Omschrijving Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

Gebruik onbedrukte jute zakjes als alternatief van cadeauverpakkingen. Je hebt hiermee gegarandeerd het meest unieke cadeau van iedereen. Gelegenheden om deze zakjes te gebruiken zijn bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, verjaardagen en zomaar. Winkeliers gebruiken jute zakjes om een unieke verpakking om het product mee te geven aan klanten. Deze maat is geschikt voor boeken tot ongeveer 15 centimeter breed, cd's en vele andere cadeautjes met bepaalde formaten. Je kunt het zelfs gebruiken als snoepzak, knikkerzak, enzovoort. Geef het weg aan collega's, klanten, vrienden of familie. Ook in te zetten als decoratiemateriaal in je winkel, onder de kerstboom of bij de schoorsteen.

Jute is een uniek materiaal met een natuurlijke uitstraling. Het is afkomstig van sterke jute vezels. Deze worden in elkaar geweven en zo ontstaat dit kleine stevige jute zakje. Het heeft een ouderwetse, vintage uitstraling. Daarnaast is jute goed te gebruiken bij DIY projecten. Omdat de jute niet gekleurd is kun je hem zelf beschilderen of versieren. Jute gaat lang mee en is vaak te hergebruiken. Aan de bovenzijde bevindt zich een sluitkoord. Hiermee sluit je het zakje door er een knoopje in te leggen. Heb je een winkel of webshop? Stop dan jouw producten in jute zakjes in plaats van een standaard doosje. Dat is veel leuker en origineler. Haal deze leuke jute zakjes in huis en verpak of decoreer op een creatieve manier! Bij grotere hoeveelheden zijn de zakjes extra voordelig geprijsd!

Decoratie.

Beoordeling:

"Goed. Ik ben zeer tevreden."

Bekijk product

Zie je decoratie afdak

Beoordeling:

"Zeer goede kwaliteit"

Bekijk product

Om de glazen potten voor mijn orchideeën

Beoordeling:

"Perfect. Mijn orchideeën doen het perfect met de jute rand onderaan. Daardoor blijft het mos onderin langer goed en de orchideeën vochtig maar niet te.."

Bekijk product

Voor het maken van jute draagtassen

Beoordeling:

"Goede kwaliteit, stevig"

Bekijk product