Menu

Jute zakken met sluitkoord 15 x 25 cm (per stuk)

No picture
Product niet meet leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute zakken met sluitkoord 15 x 25 cm (per stuk)

Jute zakken met sluitkoord van klein formaat zijn unieke decoratie- en cadeauverpakkingen. Je kunt ze gebruiken om spulletjes in te stoppen of als alternatief van inpakpapier. Handig bij feestdagen, Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, verjaardagen en babyshowers. Jute heeft een vintage uitstraling en is schilderbaar. Eenvoudig dicht te maken met behulp van het sluitkoord.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Waarschijnlijk is dit product nooit meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute zakken met sluitkoord 15 x 25 cm (per stuk), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute zakken met sluitkoord 15 x 25 cm (per stuk)

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering Met sluitkoord
Afwerking geweven

Omschrijving Jute zakken met sluitkoord 15 x 25 cm (per stuk)

Kleine jute zakjes met sluitkoord zijn ideaal voor kleine cadeautjes of als handig opbergzakje. Denk aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen of. Kleine jute zakjes kun je bij Vendrig Packaging per stuk kopen of in grotere hoeveelheden tegen aantrekkelijke staffelkortingen.

Kleine jute zakjes: 100% puur natuur in een unieke vintage look

Jute is een uniek materiaal met een natuurlijke uitstraling. Niet zo verwonderlijk want het is dan ook 100% puur natuur. Jute is een van de oudste vezels die door mensen zijn gebruikt om kleding, tassen, touw en tal van andere producten mee te maken. Je kunt kleine jute zakjes dan ook met een goed gevoel kopen. Dankzij de vintage uitstraling van de zakjes valt jouw cadeau op door eenvoud. Of gebruik kleine jute zakjes als handig opbergzakje. Het blijft jarenlang goed en de kans op scheuren is nihil.

Perfect voor Sinterklaas en Kerstmis

De meeste mensen kennen jute vooral van de zakken met snoep en cadeautjes die de Sint en Kerstman ieder jaar meenemen. De kleine jute zakjes die je bij Vendrig Packaging kunt kopen passen dan ook uitstekend bij de sfeer tijdens de feestdagen. Letterlijk, want met een formaat van 15 x 25 cm gebruik je ze net zo makkelijk als cadeautje voor in de schoen.

Kleine jute zakjes kopen met aantrekkelijke staffelkorting

De jute zakjes van 15 x 25 cm kun je al kopen vanaf 1 stuk. Hoe meer je afneemt, des te goedkoper de stuksprijs. Dankzij het handige sluitkoordje vul je deze kleine jute zakjes makkelijk met kleine geschenken. Ideaal voor bedrijven die relatiegeschenken op een originele manier willen verpakken. Zo blijft je bedrijf beter in het geheugen hangen bij je klanten en relaties.

Voor een zwemvijver

Beoordeling:

"Enorm mooi, zoals verwacht,nogal stofferig"

Bekijk product

Als slinger in mn kerstboom

Beoordeling:

"Mooi breed maar had iets beter afgezoomd kunnen Zijn!!!"

Bekijk product

Schoen kado zakken, bedrukt voor 5-12

Beoordeling:

"Enigste min puntje is dat de jute soms wat scheef is. Maar voor andere doeleinde is dat natuurlijk helemaal geen probleem.."

Bekijk product

Heb de zakken in gebruik om konijnenhokken te isoleren.

Beoordeling:

"Goede stevige zakken. Zware kwaliteit."

Bekijk product