Menu

Knutselmaterialen

Knutselmaterialen

Wil je jouw project mooi decoreren? Heb je een leuk idee om te maken maar heb je een vorm nodig? Knutselmaterialen zijn een populaire keuze voor degenen die op zoek zijn naar natuurlijke en duurzame materialen voor hun knutselprojecten. Hier vind je knutselmaterialen, zoals: linten, schelpen en kralen. Deze producten zijn niet allemaal gemaakt van jute maar past wel heel goed bij jute en kan gebruikt worden om uw huis, kantoor of evenement te decoreren.

FILTERS
Er zijn 10 producten.

Linten als knutselmateriaal

Linten zijn bijvoorbeeld ideaal voor het versieren van trappen, ramen of meubels. Ze komen in verschillende kleuren en afmetingen, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw project.

 

Versier je project met kralen

Kralen op jute is ook een populaire keuze bij het decoreren. Kralen kan je ook gebruiken voor het maken van sieraden of andere decoratieprojecten. Ze komen in verschillende kleuren en maten, zodat u uw eigen unieke ontwerpen kunt maken. Kralen kunnen je project wat extra flair geven. Maak gebruik van verschillende kleuren kralen om tot een mooi kleurrijk geheel te komen.

 

Geef je huiskamer een strandlook

Met schelpen kan je alle DIY-project een vakantiesfeer meegeven. Plak met behulp van textiellijm je schelpen vast aan jute en je krijgt gelijk het gevoel dat je op een strand bent. Schelpen zijn er in verschillende vormen en maten, wat het juist leuk maakt om creatief mee om te gaan. Maak gepersonaliseerde verjaardag kaarten of beplak je jute krans met schelpen

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Als filterzak voor appelsap persen uit appels

Beoordeling:

"Zaht, stevige erwaarloosbare opdruk. Precies de nodige grootte, nturl"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product