Menu

Knutselbenodigdheden

Knutselbenodigdheden

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt net zo goed wanneer je gaat knutselen. Stiften, scharen, lijm, je hebt het allemaal nodig om de mooiste knutselwerkjes te maken. Op deze pagina vind je alles dat je nodig hebt voor het bewerken, op maat knippen en knutselen met jute! Bekijk het complete aanbod en combineer de knutselbenodigdheden met de mooiste jute knutselmaterialen voor de mooiste creaties!

FILTERS
Er zijn 18 producten.

Knutselbenodigdheden voor verschillende gelegenheden

Staat er een verjaardagsfeestje op de planning? Wil je nieuwe Kerstversieringen gaan maken? Decoratie nodig voor een bruiloft? Met een goede schaar, lijm, krammen en borduurnaalden kom je een heel eind! Strokransen kun je gebruiken als basis voor het maken van de mooiste versieringen om aan de deur of om voor de ramen te hangen tijdens de feestdagen. Ook leuk om te versieren met lichtjes voor een extra sfeereffect!

Combineer met de mooiste knutselmaterialen

Alle knutselbenodigdheden in de webshop zijn ook uitermate geschikt voor het bewerken van jute. Jute is een prachtig natuurmateriaal en is een uitstekende aanvulling op andere knutselmaterialen zoals papier, karton of voor het bekleden van hout of metaal. Omdat jute een weefsel is kun je er ook prachtige patronen op borduren. Leuk voor een tafelkleed met bijpassende placemats of servetten. Jute is overigens ook heel geschikt voor het maken van een schaduw- of balkondoek voor buiten. Met jute touw zet je deze netjes vast, zodat het niet wegwaait of gaat klapperen.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

wij gebruiken ze als decoratie om bloempotten heen

Beoordeling:

"ik vind ze geweldig , voor mijn stoere lndelijke woon stijl"

Bekijk product

Opslag aardappelen

Beoordeling:

"Stevige zakken"

Bekijk product

voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

Beoordeling:

"goed"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product