Menu

Jute touw

Jute touw

Jute touw is stevig en 100% milieuvriendelijk en natuurlijk. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarmee ideaal als decoratie- of knutselmateriaal. Voor het inpakken van cadeautjes, voor hobbyprojecten of als vrolijk kleuraccent bij bruiloften of bloemschikken. En dat is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die je hebt met gekleurd jute touw! Met de verschillende bollen gekleurd jute touw krijg je meteen zin in een feestje! Maak je eigen kleurcombinaties en kies een combinatie van kleuren die perfect passen bij je project of evenement! hartstikke leuk voor een feestje natuurlijk maar ook in de (moes)tuin kun je gekleurd jute touw goed gebruiken. Bijvoorbeeld als plantlijn. Met verschillende kleuren kun je makkelijk onderscheid maken tussen verschillende planten.

FILTERS
Er zijn 14 producten.

Je bruiloft prachtig accentueren met gekleurd jute touw

Bruiloften hebben vaak een thema. Als aankleding van de stoelen of de tafelsetting. Als versiering voor de bloemstukken of als onderdeel van een slinger of de andere versieringen. Omdat je jute touw op een bol koopt krijg je lekker veel meters en kleed je de complete bruiloft precies zo aan zoals jij dat wilt!

Gekleurd jute touw gebruiken voor knutselwerkjes en hobbyprojecten

Omdat jute een natuurproduct is, met een dito uitstraling, is het perfect om slingers, servetten of tafellopers een unieke, rustieke look te geven. Leuk tijdens Kerstmis, waarbij de kleuren rood en groen centraal staan. Of bij het aankleden van de tafel voor het paasontbijt. Misschien hebben je kinderen of kleinkinderen een favoriete kleur en kun je het jute touw verwerken in een zelfgemaakt cadeautje!

Jute touw gebruiken in de (moes)tuin

Mensen kopen gekleurd jute touw ter decoratie maar het is ook heel handig voor in de tuin of de moestuin. Zoals eerder gezegd, kun je verschillende kleuren gebruiken om plantlijnen mee te maken waardoor je verschillende planten makkelijk uit elkaar kunt houden. Maar ook voor het inbinden van bloemen of als tomatentouw om planten omhoog te houden is jute touw uitermate geschikt.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten

Antiek speelgoed

Beoordeling:

"Top"

Bekijk product

Om te bekleden met granny squares

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

stam beschermen van sierboompje die zijn schors afwierp..

Beoordeling:

"zeer goed en brengt geen schade toe aan natuur. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Jammer wel hoge transportkosten."

Bekijk product

Voor verpakkingen te maken voor onze kattenmeubels van..

Beoordeling:

"Super mooie kwaliteit"

Bekijk product