Menu

Jute band

Jute Band

Een jute band is een stevig en duurzaam natuurlijk materiaal dat voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Jute band in de vorm van: Jute singelband, gekleurde jute band, nutscene jute band en een jute band ter bescherming van je bomen.

FILTERS
Er zijn 5 producten.

Jute Singelband

Jute singelband gebruik je voor knutselen of om je verouderde meubels op te knappen. Dit noem je ook wel singelen. Singelen is een techniek die je kan gebruiken om doorgezakte banken, bedden of stoelen op een leuke en creatieve manier te herstellen. Singelband is erg stevig en geeft niet mee. De jute singelband is een dikke band die 100% biologisch afbreekbaar is.

Gekleurd jute band

De gekleurde jute band is een speelse variatie op de traditionele jute band. De gekleurde jute band is in vrolijke kleuren te verkrijgen en per strekkende meter te bestellen. Met de gekleurde jute band kan je jouw jute projecten nog kleurrijker maken. De geleurde jute band wordt ook vaak gebruikt in de tuin- en landbouw om bomen uit elkaar kunt houden door middel van kleurcodes.

Nutscene jute band

Nutscene jute band is een hoogwaardige jute band die vooral wordt gebruikt door landschapsontwerpers en professionele tuiniers. De nutscene jute band is duurzaam, sterk en wordt vaak gebruikt om tuindecoraties te maken of om planten en bomen vast te zetten.

Jute band voor boombescherming

Deze jute band is speciaal gemaakt om bomen te beschermen. Deze jute band voor boombescherming is goed te gebruiken om een boom in te wikkelen en het te beschermen tegen stormen, vorst, de zon en andere weersomstandigheden. De jute band is luchtdoorlatend en helpt ook tegen aanvreten van dieren. Met de rustieke kleur van deze jute band past het ook naadloos bij de boom.

Het maken van kaarten

Beoordeling:

"De labels en het touw/garen zijn prachtig"

Bekijk product

Ik maak een bloemenband voor om een uitvaartkist

Beoordeling:

"Prima, omdat het al de juiste afmeting heeft, werkt het makkelijk en prettig."

Bekijk product

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product

Vijver rand afwerking

Beoordeling:

"Perfect"

Bekijk product

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

Inpsiratie DIY-projects

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de leukste DIY-projecten met jute, stap voor stap uitgelegd!

Bekijk projecten