Menu

Jute tafelloper

No picture
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute tafelloper

Kies voor een landelijke, vintage look met de jute tafelloper van Vendrig Packaging. Kleed de eettafel mooi aan, combineer met jute kaarsenhouders of plantenpotjes, of gebruik de jute tafelloper als decoratie voor een rustieke bruiloft. De loper is aan beide kanten gestikt wat rafelen voorkomt. Jute tafelloper wordt op een rol van 25 meter geleverd. Genoeg materiaal voor meerdere tafels dus.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute tafelloper, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute tafelloper

Materiaal jute
Kleur bruin
Uitvoering geweven
Afwerking beide zijden gekant
Prijs per rol

Omschrijving Jute tafelloper

Met een jute tafelloper maak je de mooiste combinaties met de rest van je interieur. Creëer een rustieke look in je woon- of eetkamer met dit mooie natuurproduct. Bovendien beschermt een jute tafelloper het tafelblad tegen krassen en andere beschadigingen. Je krijgt de tafelloper op rol geleverd en knipt deze eenvoudig op de maat die je wilt.

Kies voor stijl en een schone tafel met een jute tafelloper

Jute is een van de oudste, door mensen bewerkte natuurproducten. En met goede reden! Het is een veelzijdig product dat lang meegaat, nauwelijks kan scheuren en de strak geweven jutevezels zorgen voor een unieke vintage look. Een jute loper is dus de ideale combinatie van praktisch en uitstraling! De jute tafelloper ziet er stijlvol uit op tafel maar beschermt ook tegen vuil en stof. Pannen en andere spullen die je erop zet beschadigen de tafel niet en het staat toch een stuk mooier dan een volledig tafelkleed waarbij je de tafel zelf niet meer ziet.

Aan beide zijden gestikt voor en extra lange gebruiksduur

Sommige mensen houden ervan, andere vinden het jammer. Omdat jute een natuurproduct is en uit vezels bestaat gaan de randen vroeg of laat een beetje rafelen. Dat versterkt het landelijke karakter voor de een terwijl een ander het zonde vindt van de tafelloper. De tafellopers bij Vendrig Packaging zijn daarom aan beide zijden gestikt om rafelen tegen te gaan. Heb je dit liever niet? We hebben nog veel meer jute op rol dus er is voor ieder wat wils. Ook als je van een kleurtje houdt is er genoeg keuze. Er zijn meer dan 10 verschillende kleuren op voorraad.

Jute op rol kopen? Gekleurde jute stof kopen?

We gebruiken de jute in de tuin om gevoelige planten te..

Beoordeling:

"Voorlopig heel tevreden"

Bekijk product

voor de vijver

Beoordeling:

"is prima"

Bekijk product

Om zelf te bedrukken

Beoordeling:

"Goede kwaliteit en snelle leveringf"

Bekijk product

voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

Beoordeling:

"goed"

Bekijk product