Menu

Jute zakken 67 x 112 cm extra zware kwaliteit

No picture
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute zakken 67 x 112 cm extra zware kwaliteit

Deze onbedrukte jute zak met extra zware kwaliteit heeft een origineel en authentiek ontwerp. Over de gehele lengte loopt een paarse lijn. Met een zwaarte van 1 kilo behoort dit tot de zwaarste jute zakken in ons assortiment. De jute zak wordt gebruikt als decoratiemateriaal of om producten, levensmiddelen of goederen in te bewaren of te vervoeren. Haal hiermee een unieke jute zak in huis.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute zakken 67 x 112 cm extra zware kwaliteit, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute zakken 67 x 112 cm extra zware kwaliteit

Materiaal jute
Kleur bruin
Gewicht 1 kg
Uitvoering zonder sluitkoord
Type B'Twill met paarse streep
Afwerking geweven
Kwaliteit extra zware kwaliteit
Prijs per stuk

Omschrijving Jute zakken 67 x 112 cm extra zware kwaliteit

Deze extra stevige kwaliteit jute zak is een van de zwaarste en grootste jute producten uit ons assortiment. Het heeft dezelfde structuur en kwaliteit als de echte ouderwetse koffiebonen zakken. Deze zakken moeten veel kunnen verduren omdat de inhoud erg zwaar en omvangrijk is. Deze jute zak heeft zijn originaliteit en authentieke uitstraling behouden. Verticaal over de gehele lengte lopen een aantal paarse lijnen. Als je goed kijkt is dit paars jute touw dat strak geweven is. Het resultaat is een blanco jute zak die gemaakt is met een hoge dichtheid jute en afgewerkt is met een geweldig paarse lijnpatroon. Een echte opvaller in elke winkel, huishouden, kinderkamer, schuur of op evenementen.

Deze unieke jute zak kun je voor veel doeleinden gebruiken. Er kan van alles in verpakt en vervoerd worden. Van oudsher worden jute zakken ingezet als verpakkingsmiddel voor aardappelen, noten, koffie en andere levensmiddelen. Ook worden ze gebruikt als zak van Sinterklaas op pakjesavond. Tegenwoordig zie je jute ook gebruikt worden als decoratiemateriaal voor op themafeesten, in woonkamers, als knutselmateriaal en het past ook prima in een landelijke lifestyle. De jute zak is uitzonderlijk stevig en de randen zijn kwalitatief goed gestikt. Dit garandeert een hoge draagkracht. Er is veel jute gebruikt, dat voel je als je de zak vast hebt, hij is maar liefst 1 kilo zwaar. Deze onbedrukte zak heeft geen sluitkoord. Jute gaat jarenlang mee en je kunt de zak prima in de kast leggen en vaak hergebruiken.

Verkoop van scheurkalender op de Amsterdamsche Kerstmarkt..

Beoordeling:

"Perfecte verpakking voor artikelen in de kersttijd, klanten 'kickten' erop."

Bekijk product

voor de stam van de laulieren te beschermen die kunnen niet..

Beoordeling:

"goed"

Bekijk product

jute zakjes van maken

Beoordeling:

"voldoet aan mijn eisen"

Bekijk product

Het zaaien van spelt voor Christelijk Orthodoxe Kerst

Beoordeling:

"Super"

Bekijk product